Stoiximan Super League

Πρόταση της ΑΕΚ για Τζαβέλα!

Μετά από την απόκτηση του Έντερ η ΑΕΚ δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει την μεταγραφική της δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση είναι έτοιμη να κάνει την έκπληξη και να ντύσει στα χρώματά της, τον Γιώργο Τζαβέλα του Πανιωνίου. Δείτε τι προσφέρει η Ένωση, κάτι που μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ Fm 94.6.

Μετά από την απόκτηση του Έντερ η ΑΕΚ δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει την μεταγραφική της δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση είναι έτοιμη να κάνει την έκπληξη και να ντύσει στα χρώματά της, τον Γιώργο Τζαβέλα του Πανιωνίου.

Από το ρεπορτάζ της Ένωσης υπήρχαν πληροφορίες ότι πρώτος στόχος των ανθρώπων της ομάδας ήταν ειλημμένη η απόφαση για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα που υπήρχαν.

Από τον Πανιώνιο –πλέον- επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος αποτελεί στόχο και της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Η ΑΕΚ εμφανίζεται έτοιμη να προσφέρει αρκετά χρήματα για να αποσπάσει το «ναι» της διοίκησης των «κυανέρυθρων». Ποιο είναι αυτό το ποσό; Όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 η ΑΕΚ προσέφερε στον Πανιώνιο 700.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, μαζί με μία λίστα από παίκτες σαν ανταλλάγματα ή για δανεισμό.

Η υπόθεση αναμένεται να κριθεί τις επόμενες ημέρες ανάλογα με την πορεία των διαπραγματεύσεων του Πανιωνίου με την Ένωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x