Πορτογαλία

Παρελθόν ο Φερέιρα

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» επιβεβαιώθηκε και επίσημα την Τετάρτη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Πόρτο, αφού οι «δράκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία των δυο φορές πρωταθλητών Ευρώπης. Η αποτυχία της ομάδας του λιμανιού να βγει στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο λόγος που οι δυο πλευρές έφτασαν στο «διαζύγιο».

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» επιβεβαιώθηκε και επίσημα την Τετάρτη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Πόρτο, αφού οι «δράκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία των δυο φορές πρωταθλητών Ευρώπης. Η αποτυχία της ομάδας του λιμανιού να βγει στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο λόγος που οι δυο πλευρές έφτασαν στο «διαζύγιο», παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος τεχνικός οδήγησε την Πόρτο, μέσα σε τέσσερα χρόνια, σε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλο Πορτογαλίας, όπως και σε πρόκριση στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πάντως, η διοίκηση των «δράκων» δεν ανακοίνωσε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Φερέιρα, για τον οποίο ακούστηκε πως ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x