Stoiximan Super League

Λαγός… τριετίας

Τη φανέλα της ΑΕΚ για ακόμη τρία χρόνια θα φορά ο Παναγιώτης Λαγός. Ο 25χρονος αριστερός μπακ-χαφ υπέγραψε μέχρι το 2013, αποδεχόμενος την πρόταση της «Ένωσης», παρότι οι πάγιες αποδοχές του μειώνονται περίπου κατά το ήμισυ (θα εισπράττει πλέον περίπου 220.000 ευρώ ετησίως). .

Τη φανέλα της ΑΕΚ για ακόμη τρία χρόνια θα φορά ο Παναγιώτης Λαγός. Ο 25χρονος αριστερός μπακ-χαφ υπέγραψε μέχρι το 2013, αποδεχόμενος την πρόταση της «Ένωσης», παρότι οι πάγιες αποδοχές του μειώνονται περίπου κατά το ήμισυ (θα εισπράττει πλέον περίπου 220.000 ευρώ ετησίως).

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Λαγό για τα επόμενα τρία χρόνια. Η νέα συμφωνία με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή θα έχει διάρκεια μέχρι το 2013», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο διεθνής άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2006 από τον Ηρακλή έναντι περίπου 900.000 ευρώ, αλλά κάποιοι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να εξελιχθεί όπως θα περίμεναν οι «κιτρινόμαυροι». Φέτος είχε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος διαρκώς στα πλέι οφ, ως αριστερό μπακ. Την πρώτη του σεζόν είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ, τη δεύτερη 15 εμφανίσεις και πέρυσι 14.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x