Χάντμπολ

Άγριο ξύλο στη Λαμία!

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται! Μεγάλης έκτασης επεισόδια εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στη Λαμία ανάμεσα με οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, στο περιθώριο της συνάντησης των δύο ομάδων για το φάιναλ-φορ του Κυπέλλου χάντμπολ. Αποτέλεσμα; Τραυματισμένοι οπαδοί -πιθανότατα- από μαχαίρι και εκτεταμένες ζημιές στην πόλη...

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται! Μεγάλης έκτασης επεισόδια εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στη Λαμία ανάμεσα με οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, στο περιθώριο της συνάντησης των δύο ομάδων για το φάιναλ-φορ του Κυπέλλου χάντμπολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της Λαμίας περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν στην πόλη τα ξημερώματα και κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

Από τις συγκρούσεις που ακολούθησαν, τραυματίστηκαν συνολικά επτά οπαδοί των δύο των ομάδων. Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τα γραφεία των οπαδών της ΑΕΚ έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από μολότοφ.

Η επέμβαση της αστυνομίας… ανάγκασε τους οπαδούς να υποχωρήσουν και να σταματήσουν τις συγκρούσεις.

Παρόλα αυτά, αυτή την ώρα η κατάσταση είναι και πάλι ηλεκτρισμένη στην πόλη. Οι Αρχές φοβούνται νέα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Κάτοικοι φοβούνται μεγαλύτερη έκταση των επεισοδίων καθώς άτομα με κράνη είναι συγκεντρωμένα και πάλι σε σημεία στην πόλη.

Διαμαρτύρεται ο Δήμος

Έντονες είναι οι αντιδράσεις του Δήμου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πόλη. Πλέον ο εκνευρισμός είναι έντονος και -όπως επιβεβαιώνεται- δεν έδινε την άδεια να γίνει στο γήπεδο το φάιναλ-φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x