Δελτία Τύπου

Total Soccer: Κατάκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το Μουντιάλ στη Νότια Αφρική ξεκινά! Η έναρξη είναι τη Παρασκευή 11 Ιουνίου στα γήπεδα της Αφρικανικής Ηπείρου! Οι 32 χώρες με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου θα παραταχθούν με όλες τις δυνάμεις τους για να κατακτήσουν το μεγάλο τρόπαιο. Η αφρόκρεμα του βασιλιά των σπορ θα είναι εκεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κερδίσει το θέαμα και το ποδόσφαιρο!

Το Μουντιάλ στη Νότια Αφρική ξεκινά! Η έναρξη είναι τη Παρασκευή 11 Ιουνίου στα γήπεδα της Αφρικανικής Ηπείρου! Οι 32 χώρες με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου θα παραταχθούν με όλες τις δυνάμεις τους για να κατακτήσουν το μεγάλο τρόπαιο. Η αφρόκρεμα του βασιλιά των σπορ θα είναι εκεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κερδίσει το θέαμα και το ποδόσφαιρο!

Επειδή όμως η Νότια Αφρική πέφτει πολύ μακριά, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να ζήσουμε τη δράση και την ένταση του Μουντιάλ στο σπίτι μας!

Πώς;

Με το Total Soccer!

Το ολοκαίνουριο επιτραπέζιο ποδόσφαιρο είναι έτοιμο να χαρίσει ατελείωτες ώρες μπάλας! Μία ιδέα που δημιουργήθηκε από τους Βρετανούς στα τέλη της δεκαετίας του 1940, ήρθε στη πιο εξελιγμένη μορφή της.
Νέος σχεδιασμός: Οι παίκτες πιο ευλύγιστοι και η βάση τους πιο εύχρηστη για καλύτερο χειρισμό κίνησης και σουτ.

Μοντέρνος σχεδιασμός: Οι φιγούρες, οι φανέλες και η μπάλα είναι σχεδιασμένα σαν ακριβή αντίγραφα των πραγματικών καθώς έχουν παραχωρηθεί όλες οι απαραίτητες άδειες των εθνικών συλλόγων και των χορηγών.

Η τσόχα (ακριβές αντίγραφο γηπέδου) στρώνεται, τα τέρματα στήνονται, οι ομάδες παρατάσσονται και ο αγώνας ξεκινά. Οι παίκτες κινούν τους ποδοσφαιριστές με τα δάχτυλα τους ώστε να ελέγξουν τη μπάλα και τη τύχη του μάτς! Οι κανόνες απλοί, το παιχνίδι γρήγορο και η δράση πραγματική!

Το μεγάλο ντέρμπι της Ελλάδας με την Αργεντινή «μεταμορφώνεται» σε μία συσκευασία με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τον αγώνα (ε.λ.τ. 49,99€). Οι 9 καλύτερες ομάδες από τις υπόλοιπες που λαμβάνουν μέρος στο Μουντιάλ εμφανίζονται σε μεμονωμένες συσκευασίες (ε.λ.τ. 14,99€) και είναι οι Βραζιλία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Αγγλία και η Ιαπωνία.

Πλέον ο καθένας μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελο ποδοσφαίρου.

Το TOTAL SOCCER θα είναι κοντά σου για ατελείωτους αγώνες και πολλά goal από το Μάιο σε όλα τα καλά καταστήματα παιχνιδιών.

Τι είναι το Total Soccer?

To Total Soccer είναι μια νέα έκδοση ενός από των πιο δημοφιλή παιχνιδιών: του Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου!

Τι είναι το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο?

Το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ παλιό και δημοφιλές παιχνίδι που δημιουργήθηκε στη Βρετανία το 1947 και παίζεται σε όλο τον κόσμο!

Ο σκοπός είναι οι αντίπαλοι να αναπαραστήσουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που οι παίκτες θα κινούν τους ποδοσφαιριστές με τα δάχτυλα τους. Με κανόνες απλούς που το κάνει εύκολο να παιχτεί από ενήλικους και παιδία!

Παγκοσμίως υπάρχουν πολλά fun club επιτραπέζιου ποδοσφαίρου που οργανώνουν αγώνες και πρωταθλήματα!

Τι κάνει το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο ¨διαφορετικό¨ παιχνίδι? Είναι παιχνίδι της παρέας!
Όσοι περισσότεροι παίζουν τόσο μεγαλύτερη ¨πλάκα¨ έχει!

Target Age Group: 5 με 99 ετών!


Τι είναι καινούργιο στο Total SOCCER ? To Total Soccer έχει σχεδιαστεί ώστε να μην υπάρχουν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σε παλιότερες εκδόσεις επιτραπέζιου ποδοσφαίρου.
Κάποιοι νεωτερισμοί έχουν συμπεριληφθεί ώστε να εγγυηθούν ευκολότερο και πιο ευχάριστο παιχνίδι.
Όλες οι ομάδες που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι έχουν την άδεια ,την έγκριση και όλα τα δικαιώματα των μεγάλων συλλόγων που παρουσιάζουν. Αυτό δίνει πρόσθετη αξία στο προϊόν.

Βάσεις!

Το Total Soccer έχει νέες βάσεις με νέο σχεδιασμό, πιο επίπεδο, ώστε να δίνει στον παίχτη περισσότερη ακρίβεια στα σουτ αλλά και σε όλες τις κινήσεις.

Η Βάση είναι γυαλισμένη για να μπορεί να γλιστράει καλύτερα ο «παίχτης» πάνω στο γήπεδο.

Το βάρος της βάσης είναι τέτοιο ώστε να επιτυγχάνεται σωστή ισορροπία της φιγούρας σε κάθε ¨χτύπημα¨ της βάσης.

Οι Παίχτες!

Οι παίχτες του Total Soccer είναι φτιαγμένοι από σκληρό ελαστικό υλικό, τέρμα οι παίχτες με κολλημένα πόδια στη βάση τους.

Λεπτομέρειες στις φιγούρες!
Εμφανίσεις, λογότυπα, μαλλιά παιχτών, παπούτσια όλες οι λεπτομέρειες έχουν αναπαραχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα!

Total Soccer World Cup Set- ΕΛΛΑΔΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Έτοιμοι για ΣΕΝΤΡΑ!! Ότι χρειάζεται κάποιος για να παίξει το πιο σημαντικό ματς για την Εθνική μας στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ της Νοτίου Αφρικής! Η συσκευασία περιέχει τις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας και της Αργεντινής, το γήπεδο, 2 τέρματα, μπάλα και 2 αναπληρωματικούς παίχτες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x