Stoiximan Super League

«Όχι» ΟΠΑΠ σε ΠΑΟΚ, κίνδυνος για Τούμπα

Την απόφαση να μην επιχορηγήσει τον ΠΑΟΚ καλύπτοντας το κόστος των έργων που απαιτούνται να γίνουν στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να φιλοξενήσει εκεί τους αγώνες της ομάδας στα προκριματικά του Champions League, πήρε η ΟΠΑΠ ΑΕ. Αιτία είναι τα τελευταία επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη Λαμία, στο περιθώριο του αγώνα χάντμπολ των δύο ομάδων

Την απόφαση να μην επιχορηγήσει τον ΠΑΟΚ καλύπτοντας το κόστος των έργων που απαιτούνται να γίνουν στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να φιλοξενήσει εκεί τους αγώνες της ομάδας στα προκριματικά του Champions League, πήρε η ΟΠΑΠ ΑΕ. Αιτία είναι τα τελευταία επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη Λαμία, στο περιθώριο του αγώνα χάντμπολ των δύο ομάδων, που όπως αναφέρει η ανακοίνωση «…υποδηλώνουν την αδυναμία των συλλόγων, αλλά και την άρνηση μέρους των οπαδών, να αποτρέψουν και να αποφύγουν καταστάσεις οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό».

Πλέον η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ερασιτέχνης καλούνται να βρουν το συντομότερο δυνατό τα χρήματα που απαιτούνται για τα έργα (περίπου 1,2-1,5 εκατ. ευρώ), ειδάλλως η ομάδα θα υποχρεωθεί να δώσει σε άλλο γήπεδο τους αγώνες της για τα προκριματικά του Champions League. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ενημερωθεί πως για την ολοκλήρωση των έργων θα χρειαστεί περίπου ενάμιση μήνας, συνεπώς ο χρόνος έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα.

Η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ:

«Το ΔΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο της απόφασής του να συνεισφέρει στην πάταξη της βίας στον αθλητισμό, είτε αυτή εκδηλώνεται εντός, είτε εκτός των γηπέδων και μάλιστα από οργανωμένες ομάδες οπαδών και αδιαμφισβήτητα με οργανωμένο τρόπο, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι αδυνατεί να προχωρήσει στη χορηγία προς τον Ε.Σ. ΠΑΟΚ, την οποία αιτήθηκε η διοίκησή του πριν λίγες ημέρες, προκειμένου να αποκαταστήσει την ασφάλεια του γηπέδου της Τούμπας.

Τα βίαια γεγονότα του Σαββάτου στη Λαμία, στο περιθώριο του αγώνα χάντμπολ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, υποδηλώνουν την αδυναμία των συλλόγων, αλλά και την άρνηση μέρους των οπαδών, να αποτρέψουν και να αποφύγουν καταστάσεις οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x