Ελλάδα

Διαμαρτυρίες αιωνίων για τους «γκρι»

Εκατέρωθεν διαμαρτυρίες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τη διαιτησία στους τελικούς της Α1 εξέφρασαν προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι εκπρόσωποι των δύο «αιωνίων» στην κλήρωση για τους διαιτητές του τρίτου και του τέταρτου αγώνα. Οι «πράσινοι» εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία και στα δύο ματς, ιδιαίτερα σε αυτό της Κυριακής, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» με τη σειρά τους ζήτησαν την εξαίρεση του Χρυσόστομου Σχινά από τη διαδικασία, αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την ΚΕΔ.

Εκατέρωθεν διαμαρτυρίες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τη διαιτησία στους τελικούς της Α1 εξέφρασαν προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι εκπρόσωποι των δύο «αιωνίων» στην κλήρωση για τους διαιτητές του τρίτου και του τέταρτου αγώνα.

Οι «πράσινοι» εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία και στα δύο ματς, ιδιαίτερα σε αυτό της Κυριακής, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» με τη σειρά τους ζήτησαν την εξαίρεση του Χρυσόστομου Σχινά από τη διαδικασία, αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την ΚΕΔ.

Στον τρίτο τελικό, που θα γίνει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, διαιτητές θα είναι οι Χριστοδούλου, Τανατζής και Αναστόπουλος, ενώ στο τέταρτο παιχνίδι, που θα γίνει την Κυριακή, το τρίο των «γκρι» θα αποτελούν οι Βοεράδης, Γκόντας και Κορομηλάς.

Αναλυτικά οι διαιτητές στον τρίτο και τον τέταρτο αγώνα του μεγάλου και του μικρού τελικού της Α1:

Τρίτος αγώνας
Τρίτη 1 Ιουνίου
ΚΓ Αγ. Θωμά 19.00 Μαρούσι-Πανελλήνιος Μουζάκης-Καρακατσούνης-Ταβουλαρέας
Τετάρτη 2 Ιουνίου
ΟΑΚΑ 21.45 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χριστοδούλου-Τανατζής-Αναστόπουλος

Τέταρτος αγώνας
Σάββατο 5 Ιουνίου
ΚΓ Πανελληνίου 17.00 Πανελλήνιος-Μαρούσι Πηλοϊδης-Αναστόπουλος-Γκούμας
Κυριακή 6 Ιουνίου
ΣΕΦ 21.45 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Βορεάδης-Γκόντας-Κορομηλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x