Stoiximan Super League

Δεν πήρε την άδεια

Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να καλύψει τις ελλείψεις που παρουσίαζε ο φάκελος της, κάτι που είχε ως αρνητική συνέπεια, να μην λάβει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο θα υποβάλλει ο "γηραιός", που με ανακοίνωση του απειλεί με "πόλεμο" σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να δικαιωθεί.

Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να καλύψει τις ελλείψεις που παρουσίαζε ο φάκελος της, κάτι που είχε ως αρνητική συνέπεια, να μην λάβει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Ωστόσο, η αποβολή του «γηραιού» από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί προς το παρόν δεδομένη, μιας και σύμφωνα με τον κανονισμό, διατηρεί το δικαίωμα να υποβάλει εντός πέντε ημερών έφεση, στο δευτεροβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να προβεί σε έναν ακόμη αγώνα δρόμου, μήπως και κερδίσει στο νήμα τη συμμετοχή του στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Σε διαφορετική περίπτωση θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Να θυμίσουμε πως για τη θέση του Ηρακλή προαλείφεται ο Λεβαδειακός, ο οποίος έχει προσφύγει και στο CAS ζητώντας αφαίρεση βαθμών από τον «γηραιό» για εκπρόθεσμη εξόφληση οφειλών.

Η ΠΑΕ Ηρακλής πάντως, εξέδωσε ήδη μια ιδιαίτερη επιθετική και απειλητική ανακοίνωση, προειδοποιώντας τους αρμόδιους φορείς με πόλεμο. Αναλυτικά:

«Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει 102 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής δυναμικής, με οποιαδήποτε απόφαση. Ούτε ο εισηγητής της Επιτροπής Αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου, ούτε ο πρόεδρός της, Χρήστος Σάββας. Την δυναμική αυτή θα την αντιληφθούν όλοι τους, καθώς ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ τώρα αρχίζει τον ΠΟΛΕΜΟ...

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x