Stoiximan Super League

«Σε λίγες μέρες θα είμαι ελεύθερος»

Νέα δεδομένα προέκυψαν στην μεταγραφή του Ηλία Μιχαλόπουλου στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζουν πως δεν γνώριζαν πως ο παίκτης δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το www.sport-fm.gr επικοινώνησε -εκ νέου- με τον 25χρονο μέσο, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σε λίγες ημέρες θα μείνει ελεύθερος.

Φαίνεται πως η μεταγραφή του Ηλία Μιχαλόπουλου δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να ανακοινώθηκε από την αρκαδική ομάδα, να έκανε δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, όμως η ΠΑΕ εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία δηλώνει άγνοια για την προσφυγή που είχε καταθέσει ο παίκτης εις βάρος της πρώην ομάδας του, ΠΑΣ Γιάννινα και με την οποία ζητούσε να μείνει ελεύθερος.

Σε νέα επικοινωνία που είχε το www.sport-fm.gr με τον παίκτη, τόνισε: «Έχω κάνει προσφυγή και σε λίγες μέρες θα είμαι ελεύθερος. Ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και να γίνει η μεταγραφή». Νωρίτερα ο παίκτης είχε μιλήσει για την μεταγραφή του, λίγο μετά την πρώτη ανακοίνωση του Αστέρα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα, αναφέρει: «Στη συνέχεια της ανακοίνωσης ότι η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Μιχαλόπουλο, θα ήθελε με την παρούσα ανακοίνωση να διευκρινίσει ότι δε γνώριζε ότι υπήρχε προσφυγή του ποδοσφαιριστή προς την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφού ο ποδοσφαιριστής μας δήλωσε ότι είναι ελεύθερος. Σε καμία περίπτωση η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δεν θα ήθελε οποιαδήποτε αντιδικία με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x