Stoiximan Super League

Αφήνει τον Δερμιτζάκη

Μια επικοινωνία του Παύλου Δερμιτζάκη με τον Θόδωρο Σαββάκη φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση ''προπονητής'' στον ΠΑΟΚ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός ενημέρωσε τον πρόεδρο του Πανθρακικού ότι θα παραμείνει στην ομάδα γιατί το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει πάψει να υπάρχει…

Μια επικοινωνία του Παύλου Δερμιτζάκη με τον Θόδωρο Σαββάκη φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση προπονητής στον ΠΑΟΚ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός ενημέρωσε τον πρόεδρο του Πανθρακικού ότι θα παραμείνει στην ομάδα γιατί το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει πάψει να υπάρχει…

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κομοτηνής είχε ξεκαθαρίσει στον Παύλο Δερμιτζάκη ότι επιθυμεί μια απάντηση για την παραμονή του ή όχι στον πάγκο του Πανθρακικού μέχρι την Τετάρτη.

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν χρειάστηκε γιατί ο Δερμιτζάκης επικοινώνησε με τον Θοδωρή Σαββάκη και τον ενημέρωσε για την αλλαγή της απόφασης του ΠΑΟΚ.

Φήμες για Ιταλό
Η παραπάνω είδηση «βγαίνει» μόνο από την πλευρά του Πανθρακικού. Από αυτή του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση. Ωστόσο, κάποιες φήμες έχουν κυκλοφορήσει στη Θεσσαλονίκη που θέλουν τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα να εξετάζουν την περίπτωση τεχνικού από την Ιταλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x