Stoiximan Super League

Νέα μεγάλη πορεία των οπαδών του Ηρακλή!

Ολοκληρώθηκε και η νέα, μεγάλη σε όγκο, πορεία των φίλων του Ηρακλή (περίπου 10.000), η τρίτη κατά σειρά! Και αυτή ξεκίνησε από το Ιβανώφειο και δια μέσου των κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης, κατευθύνθηκε προς την Πλατεία Αριστοτέλους και στη συνέχεια προς την οδό Εθνικής Αμύνης.

Ολοκληρώθηκε και η νέα, μεγάλη σε όγκο, πορεία των φίλων του Ηρακλή (περίπου 10.000), η τρίτη κατά σειρά! Και αυτή ξεκίνησε από το Ιβανώφειο και δια μέσου των κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης, κατευθύνθηκε προς την Πλατεία Αριστοτέλους και στη συνέχεια προς την οδό Εθνικής Αμύνης. Της πορείας ηγήθηκαν οδηγοί μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων, ενώ εκφωνήθηκαν αντικυβερνητικά συνθήματα από τους διαμαρτυρόμενους φίλους της ομάδας.

Όλα αυτά, βέβαια, με αφορμή την απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ που δεν ενέκρινε τον φάκελο του «γηραιού», για τη συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

- Κυκλοφοριακή ασφυξία και εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, δημιούργησε η πορεία των οπαδών του Ηρακλή.

Διακόπηκε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατερίνη, ενώ δεκάδες φίλαθλοι της κυανόλευκης ομάδας από τα διαμερίσματα Χαλάστρας, Ανατολικού και των δυτικών περιοχών της Θεσσαλονίκης, ενσωματώθηκαν με τον κύριο όγκο των διαμαρτυρομένων φιλάθλων.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x