Stoiximan Super League

«Προσωπικά θέματα» ή...

Η προσπάθεια επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν στέφθηκε με επιτυχία. Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι ήταν γνώστες των προβλημάτων που επικαλέσθηκε ο Βάσκος, αλλά από την Ισπανία υπάρχει διαφορετική άποψη…

Η προσπάθεια επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν στέφθηκε με επιτυχία. Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι ήταν γνώστες των προβλημάτων που επικαλέσθηκε ο Βάσκος, αλλά από την Ισπανία υπάρχει διαφορετική άποψη…

Από τον Ολυμπιακό δηλώνουν ότι γνώριζαν το προσωπικό πρόβλημα του Ισπανού από την πρώτη στιγμή που άρχισε –σοβαρά- να ακούγεται το όνομα του και πάλι για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παρόλα αυτά, όμως, επέλεξαν να κάνουν μια κίνηση για την συνεργασία μαζί του γιατί θεωρούσαν ότι αυτή η λύση ήταν η ιδανικότερη για την ομάδα, αυτή τη χρονική στιγμή.

Έτσι η προσπάθεια έγινε, με τα γνωστά –πλέον- αποτελέσματα, καθώς υπήρχε η διάθεση να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα. «Αποδείξαμε ότι το μαγαζί δεν είναι ‘’κλειστό’’», ειπώθηκε μέσα από την ΠΑΕ απαντώντας στα όσα έχουν ακουστεί από την στιγμή που ο Σωκράτης Κόκκαλης όρισε τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ στις 14 Ιουνίου.

Τέλος, από τους «ερυθρόλευκους» ξεκαθαρίζεται ότι στη συζήτηση που έγινε χθες με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ποτέ οι εκπρόσωποι της ομάδας δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Από την Ισπανία, όμως, οι πληροφορίες είναι διαφορετικές.

Σύμφωνα με αυτές ο Ισπανός τεχνικός δεν θα είχε πρόβλημα να κάτσει και πάλι στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού. Χρειαζόταν, όμως, κάποιες... λεπτομέρειες που θα έκαμπταν και τις τελευταίες ενστάσεις του.

Από τον Ολυμπιακό φέρονται να δεχόντουσαν ο Ισπανός να «πάρει» μαζί του τον βοηθό του, Γιον Ασπιάθου, με τον τεχνικό επιτελείο -όμως- να συμπληρωνόταν από τους Αλεξανδρή ή Νικοπολιδή και γυμναστή από τον σύλλογο. Κάτι στο οποίο ο Βαλβέρδε δεν ήταν σύμφωνος.

Το άλλο ζήτημα αφορούσε τις μεταγραφές. Στην Ισπανία, ισχυρίζονται ότι ο Βαλβέρδε ήθελε έναν αριθμό παικτών για την 11άδα, με τους «ερυθρόλευκους" όμως, να διαφωνούν και προτείνουν ένα πλάνο με λιγότερες μεταγραφές και ποσό του μπάτζετ.

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι όλα όσα επικαλούνται οι Ισπανοί δεν ισχύουν γιατί η κουβέντα με τον Ισπανό σταμάτησε πριν καν αρχίσει, στο οικογενειακό ζήτημα που επικαλέσθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πλέον όμως, το ερώτημα είναι τι πρόκειται να συμβεί. Στον Πειραιά έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζονται οι περιπτώσεις των άλλων προπονητών που υπάρχουν στην λίστα με τους υποψήφιους.

Προτεραιότητα, παραμένει ένας προπονητής, που θα έχει μεγάλη δίψα να προσφέρει στην ομάδα και μεγάλη εμπειρία από πάγκους ευρωπαϊκών ομάδων. Με ένα μεγάλο μειονέκτημα, όμως, σε σχέση με την επιλογή του Βαλβέρδε.

Δεν θα γνωρίζει το τι «σημαίνει» ο Ολυμπιακός και την ελληνική «πραγματικότητα» όπως αυτό θα συνέβαινε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ή έστω με κάποια «εγχώρια» περίπτωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x