Stoiximan Super League

Αυτοί είναι που… παίζουν!

Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς δείχνει να προχωρά «ρολόι», η ΑΕΚ αποτελεί σχεδόν τη μοναδική ομάδα που ενισχύεται μέχρι τώρα στη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο ο Σταύρος Αδαμίδης εξακολουθεί να «κρατάει χαμηλά την μπάλα». Στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, ο πρόεδρος της «Ένωσης» αναφέρθηκε στην εξέλιξη των μεταγραφικών ζητημάτων που απασχολούν τον σύλλογο και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα περισσότερα από αυτά.

Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς δείχνει να προχωρά «ρολόι», η ΑΕΚ αποτελεί σχεδόν τη μοναδική ομάδα που ενισχύεται μέχρι τώρα στη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο εξακολουθεί να «κρατάει χαμηλά την μπάλα».

Στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, ο πρόεδρος της «Ένωσης» αναφέρθηκε στην εξέλιξη των μεταγραφικών ζητημάτων που απασχολούν τον σύλλογο και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα περισσότερα από αυτά.

«Είμαστε η μοναδική ομάδα που κάνουμε κινήσεις για να ενισχυθούμε και αυτό δεν είναι τυχαίο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ο οποίος στάθηκε στη συμβολή που έχουν σε αυτό η πολύτιμη βοήθεια του Άρναρ Γκρέταρσον και η άψογη συνεργασία που υπάρχει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στόχος της «Ένωσης», δε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αδαμίδη είναι να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (εκεί η ΑΕΚ σχεδιάζεται να πάει με μάξιμουμ 26 παίκτες).

«Ζεστή» για Ζεοβάνι και Ντιόπ

Από τις συζητήσεις που συμμετείχε ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν οι αναφορές στα «ηχηρά» θέματα των Ζεοβάνι και Ντιόπ, για τα οποία ωστόσο το μόνο που θέλησε να τονίσει είναι πως «η ΑΕΚ παλεύει για το καλύτερο».

Παρόλο που ανέφερε, ωστόσο, ότι «υπάρχουν κι άλλες επιλογές», είναι δεδομένη τόσο η προτεραιότητα που έχει δώσει η «Ένωση» στις περιπτώσεις των δύο παικτών, όσο και η αισιοδοξία που υπάρχει στις τάξεις της ότι αυτοί θα αποδεσμευτούν από τις Χαλ και Πόρτσμουθ αντίστοιχα και θα ενταχθούν τελικά στους «κιτρινόμαυρους».

Αντίθετα, πολύ δύσκολη χαρακτηρίζεται η περίπτωση του Τζαβέλλα, για τον οποίο ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι έγινε -«δελεαστική» όπως τη χαρακτήρισε- πρόταση (700.000 ευρώ και δύο ποδοσφαιριστές) στον Πανιώνιο, ο οποίος, ωστόσο, την απέρριψε.

Στον αντίποδα, πολύ πιο εφικτή -και πιθανή- φάνηκε από τα λεγόμενα του Αδαμίδη, η επιστροφή του Δέλλα (παραδέχθηκε ότι υπάρχουν συζητήσεις), την ίδια ώρα που υπήρξε διάψευση οποιωνδήποτε επαφών με τον Βαγγέλη Μόρα.

Όσον αφορά το… μέτωπο «Λίβερπουλ», ο πρόεδρος της ΑΕΚ επανέλαβε τη συμφωνία με τους «κόκκινους» για την παραμονή του Νέμεθ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα την απάντηση του τελευταίου στο αν θα δεχθεί και ο ίδιος. Αντίθετα, οριστικά έκλεισε για την ΑΕΚ το θέμα του Ντάνιελ Πατσέκο, τον οποίο ο Αδαμίδης αποκάλυψε πως η Λίβερπουλ δεν παραχωρεί.

«Μεγάλη προσωπικότητα ο Μπενάιζες»

Εκτός των υπολοίπων, ο Σταύρος Αδαμίδης παραδέχθηκε τις επαφές που είχε με τον Άλμπερτ Μπενάιζες στη Βαρκελώνη -επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Sportday». Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δήλωσε ενθουσιασμένος από τη γνωριμία με τον υπεύθυνο των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα (στον οποίο έχει προταθεί να αναλάβει το ίδιο πόστο στην «Ένωση) και τόνισε τα κέρδη που πάντα αποκομίζει ένας σύλλογος από τις επαφές με τέτοιες προσωπικότητες.

Καμία πρόταση από Ελλάδα

Ανοικτά «μέτωπα», ωστόσο, η ΑΕΚ δεν έχει μόνο στα θέματα των παικτών που θα αποκτήσει, αλλά και σε αυτών που (είναι διατεθειμένη να) πουλήσει. Ερωτωμένος, πάντως, σχετικά ο Σταύρος Αδαμίδης ξεκαθάρισε πως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κρούση από κανέναν ελληνικό σύλλογο για ποδοσφαιριστή της ομάδας και τόνισε ότι όποιο ενδιαφέρον έχει εκφραστεί από ομάδες του εξωτερικού έχει παραμείνει σε φιλολογικό επίπεδο.

Αλμερία για «Ζορό», ξανακοιτά Τζεμπούρ το Ανόβερο

Μια από τις περιπτώσεις που ενδέχεται πάντως, να ξεφύγει από το… φιλολογικό επίπεδο είναι αυτή του Μπλάνκο -η πώληση του οποίου δεν θεωρείται πλέον αδιαπραγμάτευτη από την ΑΕΚ.

Στο ενδιαφέρον, λοιπόν, που έχει εκδηλωθεί μέχρι σήμερα για τον Αργεντινό από τις Σταντάρ Λιέγης και Παλέρμο, προστίθεται πλέον και αυτό της Αλμερία. Η τελευταία, μάλιστα, φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του -ειδικά σε περίπτωση που ο βασικός της στράικερ, Ούτσε, μεταγραφεί τελικά στην Αγγλία.

Την ίδια ώρα, ΜΜΕ της Αλγερίας επέμεναν πως το Ανόβερο σχεδιάζει να επανέλθει στην υπόθεση του Ραφίκ Τζεμπούρ, κάνοντας μάλιστα λόγο για συγκεκριμένη πρόταση (1,5 εκατ. ευρώ) με την οποία θα θελήσει να… προλάβει τυχόν καλές εμφανίσεις του Γαλλοαλγερινού στο Μουντιάλ που θα εκτινάξουν την τιμή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x