Stoiximan Super League

Ιταλικές λύσεις για τον πάγκο

Λύσεις από Ιταλία φαίνεται πως εξετάζει ο ΠΑΟΚ για το πόστο του προπονητή, μετά την απόφαση να μην "προχωρήσει" η περίπτωση του Παύλου Δερμιτζάκη. H διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» μελετάει τους φακέλους των Μάριο Μπερέτα και Βάλτερ Νοβελίνο, οι οποίοι δείχνουν διατεθειμένοι να εργαστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Λύσεις από Ιταλία φαίνεται πως εξετάζει ο ΠΑΟΚ για το πόστο του προπονητή, μετά την απόφαση της διοίκησης να εγκαταλείψει την περίπτωση του Παύλου Δερμιτζάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προκύπτει πως η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» μελετάει τους φακέλους των Μάριο Μπερέτα και Βάλτερ Νοβελίνο, οι οποίοι δείχνουν διατεθειμένοι να εργαστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η περίπτωση του Νοβελίνο – το όνομα του οποίου είχε ακουστεί πέρυσι και για τον Ολυμπιακό - μοιάζει πιο ελκυστική, αφού είναι προπονητής με μεγάλη εμπειρία και με θητεία σε πάγκους μεγάλων συλλόγων, μεταξύ των οποίων οι Περούτζια, Τορίνο, Νάπολι και Σαμπντόρια.

Κατά την πενταετή παραμονή του μάλιστα στους Γενοβέζους, κατάφερε όχι μόνο να ανεβάσει την ομάδα στην «Serie A», αλλά και να την φτάσει μία ανάσα πριν από τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League.

Ο Μπερέτα από την άλλη πλευρά, αποτελεί επίσης μία πολύ καλή περίπτωση, αφού βρίσκεται σε μία καλή ηλικία προπονητικά (51), η οποία του δίνει περιθώριο για φιλοδοξίες.

Λιγότερο «ψημένος» από τον Νοβελίνο, με παρουσία σε αρκετούς ιταλικούς πάγκους, ο πρώην παίκτης της Μίλαν προέρχεται από μία άσχημη χρονιά στην τεχνική ηγεσία της Τορίνο, ενώ στα μειονεκτήματά του συγκαταλέγεται η μεγάλη συχνότητα με την οποία αλλάζει ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x