Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στην «πλατεία» ένας φίλος από τα παλιά

Κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα που έκλεισε την καριέρα του, στον Πανιώνιο, βρίσκεται ο Φώτης Στρακόσια. Ο 45χρονος πλέον προπονητής τερματοφυλάκων, σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα, είναι αποφασισμένος να αποχωριστεί τη «Μεγαλόνησο» και τον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κυανέρυθρους».

Κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα που έκλεισε την καριέρα του, τον Πανιώνιο, βρίσκεται ο Φώτης Στρακόσια. Ο 45χρονος πλέον προπονητής τερματοφυλάκων, σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα, είναι αποφασισμένος να αποχωριστεί τη «Μεγαλόνησο» και τον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κυανέρυθρους».

Πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη πιο πόστο θα αναλάβει, καθότι ως γυμναστής τερματοφυλάκων στον Πανιώνιο, εργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο Βαγγέλης Φιλιππής.

Υπογράφει ο Τζαβέλλας

Ταξίδι στη Γερμανία ετοιμάζει ο Γιώργος Τζαβέλλας προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Άιντραχτ και πιθανότατα να υπογράψει στο νέο τετραετές συμβόλαιό του. Η μεταγραφή θα κοστίσει στο γερμανικό σύλλογο γύρω στις 920.000 ευρώ. Ένα ποσοστό της τάξης του 15% της μεταπώλησης του παίκτη θα παραμείνει στους «κυανέρυθρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x