Ελλάδα

Ζήτησε ξένους διαιτητές ο Ολυμπιακός!

Τον ορισμό ξένων διαιτητών στον πέμπτο τελικό της Α1 ζήτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με επίσημο έγγραφο που έστειλε στην ΕΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία στον τρίτο αγώνα, που έγινε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, και αναμένεται να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως η ΚΕΔ δεν πρόκειται να κάνει δεκτό το αίτημα.

Τον ορισμό ξένων διαιτητών στον πέμπτο τελικό της Α1 (εφόσον χρειαστεί τέτοιος για την ανάδειξη πρωταθλητή) ζήτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με επίσημο έγγραφο που έστειλε στην ΕΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία στον τρίτο αγώνα, που έγινε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, και αναμένεται να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως η ΚΕΔ δεν πρόκειται να κάνει δεκτό το αίτημα.

Η ομάδα του Πειραιά ακολούθησε το ρωσικό παράδειγμα, καθώς μετά από εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Χίμκι συμφώνησαν, με τις ευλογίες της ρωσικής λίγκας, να έχουν ξένους διαιτητές στη σειρά των τελικών. Μάλιστα, στον πρώτο αγώνα της σειράς, που έγινε την Πέμπτη, διαιτητές ήταν ο Λάζαρος Βορεάδης (σφυρίζει την Κυριακή στο ΣΕΦ μαζί με Γκόντα και Κορομηλά), ο Ιταλός Φακίνι και ο Τούρκος Ανκαραλί.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x