Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Συλλαλητήριο και στην Αθήνα!

Οι διαμαρτυρίες των οπαδών του Ηρακλή για τον διαφαινόμενο αποκλεισμό της ομάδας από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας της νέας σεζόν εντείνονται. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι φίλοι του «γηραιού» θα βρεθούν στην Αθήνα για συλλαλητήριο

Οι διαμαρτυρίες των οπαδών του Ηρακλή για τον διαφαινόμενο αποκλεισμό της ομάδας από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας της νέας σεζόν εντείνονται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι φίλοι του «γηραιού» θα βρεθούν στην Αθήνα για συλλαλητήριο. Μάλιστα, ζήτησαν από τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης να κηρύξει την συγκεκριμένη ημέρα «αργία» έτσι ώστε να μπορέσουν να δώσουν μεγαλύτερο «παρών».

Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Ηρακλή το προσεχές διάστημα:

Παρασκευή 4/6: Συγκέντρωση στις 7μ.μ. στο Ιβανώφειο και μετά την ενημέρωση από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, πορεία και καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης.

Κυριακή 6/6: Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο Ιβανώφειο με τα αυτοκίνητα, διότι οι οπαδοί θα κατευθυνθούν εκτός Θεσσαλονίκης. Για όσους δεν διαθέτουν αυτοκίνητα, θα υπάρχουν ναυλωμένα λεωφορεία.

Δευτέρα 7/6: Μεγάλη πορεία στο κέντρο της πόλης, ανάλογη με αυτή την Τρίτης που συγκεντρώθηκαν τουλάχιστον 10.000 οπαδοί της ομάδας.

Τετάρτη 9/6: Με αυτοκίνητα, λεωφορεία, αεροπλάνα και τρένα, οι οπαδοί των Κυανόλευκων θα μεταβούν στην Αθήνα και θα διαδηλώσουν στα κέντρα των αποφάσεων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί ζήτησαν επίσημα από τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, να κηρύξει την συγκεκριμένη ημέρα, ως Αργία, για όλα τα εμπορικά καταστήματα, ώστε να καταφέρουν οι φίλοι της ομάδας να μεταβούν στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x