Ελλάδα

ΚΕΔ: «Δεν απαντάμε στον Ολυμπιακό»

Καμία πρόθεση να προχωρήσει στην αντεπίθεση απέναντι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να μη ρίξει λάδι στη φωτιά, δεν έχει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, δήλωσε πως «... για να μη δυναμιτίσουμε το κλίμα δεν απαντάμε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Επί της διαδικασίας δεν έχουμε κάνει κανένα λάθος και ακολουθούμε ό,τι έχουμε συμφωνήσει από την αρχή της σεζόν».

Καμία πρόθεση να προχωρήσει στην αντεπίθεση απέναντι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να μη ρίξει λάδι στη φωτιά, δεν έχει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, δήλωσε πως «... Για μην δυναμιτίσουμε την σειρά των τελικών και επειδή θεωρούμε τα πλέι οφ κορυφή της πυραμίδας του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν θα δώσουμε καμία απάντηση. Αυτό μόνο που έχω πω είναι ότι επί της διαδικασίας δεν κάναμε κανένα λάθος. Αυτά που είχαμε πει από την αρχή, αυτά ισχύουν ως τελευταία μέρα. Αν υπάρχει κάποιο λάθος γενικότερα, υπάρχει ένα καλοκαίρι μπροστά μας για να το επανορθώσουμε».

Όπως από την πρώτη στιγμή σάς έχει ενημερώσει το www.sport-fm.gr, το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για ορισμό ξένων διαιτητών στον πέμπτο τελικό δεν θα γίνει δεκτό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχετικό αίτημα των «ερυθρολεύκων» δεν μπορεί να απαντήσει η ΚΕΔ, αλλά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς απαιτείται απόφαση από την πλευρά της για μία τόσο ριζοσπαστική καινοτομία, όπως ο ορισμός ξένων διαιτητών, στον ελληνικό αθλητισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x