Stoiximan Super League

Η άλλη λύση…

Στον Ολυμπιακό εντείνουν τις προσπάθειες τους για να έρθουν σε συμφωνία με κάποιον ισπανόφωνο τεχνικό, αλλά παράλληλα εξετάζουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις. Μια από αυτές είναι να προωθηθεί από την ομάδα Νέων ο Αλέκος Αλεξανδρής και στο πλευρό του να βρεθεί ο Κριστιάν Καρεμπέ σε ρόλο τεχνικού διευθυντή ή μάνατζερ ποδοσφαιρικού τμήματος. Τι γίνεται στις υποθέσεις των Γκαλέτι και Νικοπολίδη.

Πέρα από το γεγονός ότι προσπαθούν να φέρουν κάποιον ισπανόφωνο τεχνικό, στον Ολυμπιακό εξετάζουν μία εναλλακτική λύση. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες σκέφτονται να προωθήσουν τον Αλέκο Αλεξανδρή από την ομάδα Νέων, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία της.

Μάλιστα, στο πλευρό του 42χρονου προπονητή είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ σε ρόλο τεχνικού διευθυντή ή μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Γάλλος είχε έρθει πρόσφατα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και είχε εμφανιστεί πρόθυμος να συνεργαστεί με τους «ερυθρόλευκους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές είχαν συνυπάρξει στην ομάδα από το 2001 μέχρι το 2004 και από τότε διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις. Το όνομα του Αλεξανδρή επανήλθε, ύστερα από την αρνητική εξέλιξη που σημειώθηκε στην υπόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Όνομα» για τα… διαρκείας!

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό βρίσκονται στην αναζήτηση ενός σπουδαίου προπονητή και θέλουν να ηρεμήσουν τον κόσμο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε δέκα μέρες αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας και η διοίκηση θέλει να υπάρξει ηρεμία στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα να υπάρξει ζήτηση και στα εισιτήρια διαρκείας. Στόχος αποτελούν οι 18.000 κάρτες.

Οι Πειραιώτες θέλουν κάποιο «όνομα» για τον πάγκο τους, με τους Μανόλο Χιμένεθ, Χουάντε Ράμος και Γκρεγκόριο Μανθάνο να ακούγονται περισσότερο αυτή τη στιγμή. Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ιταλική λύση, όπως για παράδειγμα ο Ζακερόνι, ο Μπαλαρντίνι, ο Μπερέτα ή ο Νοβελίνο που έχουν προταθεί στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Θα του ζητήσουν να μείνει

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει ένας κύκλος επαφών της διοίκησης του Ολυμπιακού με τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος του μήνα. Η αρχή θα γίνει με τον Νικοπολίδη και στη συνέχεια θα υπάρξουν συναντήσεις με τους Λούα Λούα, Πάρντο.

Ο Νικοπολίδης έχει αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όμως οι Πειραιώτες θα του ζητήσουν να παίξει ακόμα ένα χρόνο και να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη φάση που περνάει.

Εν τω μεταξύ, χθες επρόκειτο να περάσει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι από τα γραφεία της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπό του, αλλά η συνάντηση μεταφέρθηκε για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (Δευτέρα ή Τρίτη). Στις 12 του μήνα αναμένονται τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. Πάντως, δύσκολα θα ξαναπαίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x