Stoiximan Super League

«Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση»

Καμία επίσημη δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του Σεμπάστιαν Λέτο, όπως δήλωσε ο Γιάννης Βεκρής στην πορτογαλική εφημερίδα «A BOLA». «Γνωρίζω ότι κυκλοφορούν κάποιες φήμες και πιθανότατα να έχει υπάρξει κάποια πρώτη επαφή, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση από την Μπενφίκα για τον Λέτο», υποστήριξε ο κ. Βεκρής.

Καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του Σεμπάστιαν Λέτο, όπως δήλωσε ο Γιάννης Βεκρής στην πορτογαλική εφημερίδα «A BOLA». Ο προεδρεύων της εκτελεστικής επιτροπής της «πράσινης» διοίκησης χαρακτήρισε φήμες ότι η Μπενφίκα έχει προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αργεντινού, όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών να ξεκινήσουν τη Δευτέρα.

«Γνωρίζω ότι κυκλοφορούν κάποιες φήμες και πιθανότατα να έχει υπάρξει κάποια πρώτη επαφή, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση από την Μπενφίκα για τον Λέτο. Πάντως, τα δέκα εκατ. ευρώ είναι δελεαστικό ποσό», τόνισε ο κ. Βεκρής και πρόσθεσε: «Οι διαπραγματεύσεις ενδέχεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα».

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι εάν η Μπενφίκα καταθέσει επίσημη πρόταση θα καταφέρει τον σκοπό της, ενώ - όπως είναι γνωστό - στο «τριφύλλι» θέλουν να κόψουν μισθούς, και να εξοικονομήσουν χρήματα από μεταγραφές για να αποκτήσουν και παίκτες. Επίσης, ο Τύπος της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου αναφέρει ότι η παραχώρηση του Αργεντινού θα διευκολύνει τους «πράσινους», λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τον κόσμο και ιδιαίτερα την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ δικαιούται ποσοστό 45% από το ποσό μεταπώλησης του παίκτη πάνω από τα χρήματα που μέχρι τότε έχει ξοδέψει ο Παναθηναϊκός. Όπως γράφει η «SportDay», οι «πράσινοι» έχουν δώσει 3.750.000 ευρώ στη Λίβερπουλ και άλλο 1,2 εκατ. ευρώ στον παίκτη την πρώτη χρονιά. Σύνολο 5 εκατ. ευρώ. Από τα υπόλοιπα 5 εκατ. ευρώ η Λίβερπουλ δικαιούται περίπου 2,250 εκατ. ευρώ. Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός εισπράττει στην περίπτωση αυτή 7. 750.000 ευρώ.

* Όσον αφορά τη λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές, οι δύο είναι Ελληνες και πρόκειται για τους Σαμαρά (τον προτιμάει ο Νιόπλιας), Ζήκο. Οι άλλοι δύο είναι επαγγελματίες που δεν έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό και προέρχονται από την Ιταλία και την Ισπανία και ο πέμπτος είναι ο Ασάνοβιτς.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x