Stoiximan Super League

Έτοιμοι για την ανατροπή

Στον Ηρακλή ετοιμάζονται να ανατρέψουν την απορριπτική απόφαση του φακέλου της ΠΑΕ από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Όπως γράφει η «SportDay», οι διοικούντες τον «Γηραιό» θα στηριχθούν σε δύο βασικά σημεία.

Στον Ηρακλή ετοιμάζονται να ανατρέψουν την απορριπτική απόφαση του φακέλου της ΠΑΕ από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Όπως γράφει η «SportDay», οι διοικούντες τον «Γηραιό» θα στηριχθούν σε δύο βασικά σημεία:

Το πρώτο είναι ότι ποτέ δεν ενημερώθηκαν εγγράφως και επισήμως για τις ελλείψεις τις οποίες παρουσιάζει ο φάκελός τους και ποτέ δεν της ζητήθηκε (επίσης εγγράφως) να προσκομίσει τα απαραίτητα για την πλήρωση των κενών συμπληρωματικά στοιχεία. Οι «κυανόλευκοι» θα υποστηρίξουν ότι ανά πάσα στιγμή είχαν (και έχουν) τη δυνατότητα να το πράξουν.

Το δεύτερο αφορά την (εν πολλοίς δεδομένη) κακή οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Στο σκεπτικό γίνεται αναφορά για τα 6 εκατ. ευρώ που είναι «μέσα» η ΠΑΕ. Πουθενά όμως δεν λέει ότι η θέση της αυτή είναι κάτω από το 1/10 του μετοχικού κεφαλαίου και άρα θα έπρεπε να είχε κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Σημειώνεται πως στο ποσό αυτό προσμετρώνται χρέη προς την Εφορία και οι πληρωμές προς ποδοσφαιριστές που είτε έχουν εκπληρωθεί είτε διακανονιστεί. Οι δικαστές είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι το γεγονός πως μια ανώνυμη εταιρεία (και όχι μόνο ποδοσφαιρική) είναι σε δυσχερή οικονομική θέση από μόνο του δεν λέει τίποτα, πόσω μάλλον όταν δεν προδικάζει (και δεν μπορεί να προδικάσει) τα μελλούμενα. Οτι δηλαδή και αύριο θα είναι στην ίδια κατάσταση.

Τέλος, το κλίμα που διαμορφώνουν οι κινητοποιήσεις των φίλων της ομάδας σε καθημερινή βάση αποτελεί, αν μη τι άλλο, μοχλό πίεσης. Δημιουργείται η αίσθηση στα κέντρα αποφάσεων ότι κάτι προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα και θα πρέπει να το επανεξετάσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x