Αγγλία

Ένας «μάγος» για τη Λίβερπουλ!

Μερικές ώρες μετά το «διαζύγιο» με τον Ράφα Μπενίτεθ, η Λίβερπουλ «τρέχει» τη διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή και ήδη, σύμφωνα με το Sky Sports, έχει βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού. Το βρετανικό δίκτυο υποστηρίζει ότι οι «κόκκινοι» πρόκειται να καταθέσουν πρόταση-«βόμβα» στον Χάρι Ρέντναπ για να κάτσει στον πάγκο της ομάδας!

Μερικές ώρες μετά το «διαζύγιο» με τον Ράφα Μπενίτεθ, η Λίβερπουλ «τρέχει» τη διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή και ήδη, σύμφωνα με το Sky Sports, έχει βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού.

Το βρετανικό δίκτυο υποστηρίζει ότι οι «κόκκινοι» πρόκειται να καταθέσουν πρόταση-«βόμβα» στον Χάρι Ρέντναπ για να κάτσει στον πάγκο της ομάδας!

Ο 63χρονος προπονητής της Τότεναμ -σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα- θεωρείται ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μπενίτεθ και ο άνθρωπος που με το… μαγικό του ραβδάκι μπορεί να επαναφέρει τη σταθερότητα στο σύλλογο, οδηγώντας τον ξανά σε επιτυχίες.

Άλλωστε, ο «μάγος Χάρι» είναι γνωστός ακριβώς για αυτόν το λόγο: για τον τρόπο με τον οποίο μεταμορφώνει προς το καλύτερο όποια ομάδα αναλαμβάνει.

Ο Κένι Νταλγκλίς μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των «κόκκινων», Κρίστιαν Πέρσλοου, έχουν επωμιστεί την ευθύνη να βρουν τον νέο τεχνικό της ομάδας και θεωρούν ότι ο Ρέντναπ έχει ότι χρειάζεται για να «οδηγήσει» τη Λίβερπουλ σε καλύτερες μέρες.

Ως ανασταλτικούς παράγοντες, το Sky Sports αναφέρει το μικρό μπάτζετ της Λίβερπουλ (περίπου 5,5 εκατ. ευρώ) σε σχέση με αυτό των Λονδρέζων, αλλά και το ύψος της αποζημίωσης που θα αξιώσει η Τότεναμ, σε περίπτωση που ο Ρέντναπ αποφασίσει να αλλάξει για έβδομη φορά σελίδα στην καριέρα του.

Ο Ρέντναπ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1983 στην Μπόρνμουθ, στης οποίας τον πάγκο έκατσε ως το 1992! Έπειτα, ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή στη Γουέστ Χαμ, αλλά το 1994 έγινε πρώτος προπονητής των «σφυριών» (μέχρι το 2001). Τη διετία 2002-2004 έκατσε στον πάγκο της Πόρτσμουθ, έκανε… διάλλειμα ενός έτους στη Σαουθάμπτον, για να ξαναγυρίσει στους «πομπέις» το 2005, όπου και έμεινε αυτή τη φορά μία τριετία, μέχρι το 2008. Με την Πόρτσμουθ, μάλιστα, έζησε ίσως τη μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του, κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας το 2008. Πριν δύο χρόνια ανέλαβε την Τότεναμ, οδηγώντας την φέτος στην έξοδό της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x