Stoiximan Super League

Φαβορί ο Χιμένεθ

Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά πως δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο και από αύριο θα σηκώσουν μανίκια και θα πιάσουν δουλειά ώστε να αρχίσουν να «κλείνουν» ένα-ένα τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ.Πρώτο μέλημα όλων είναι να τελειώσει το θέμα του προπονητή με τον Μανόλο Χιμένεθ να μοιάζει είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Στάση αναμονής από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που περιμένει να υπάρξει ραντεβού με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά πως δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο και από αύριο θα σηκώσουν μανίκια και θα πιάσουν δουλειά ώστε να αρχίσουν να «κλείνουν» ένα-ένα τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ. Πρώτο μέλημα όλων είναι να τελειώσει το θέμα του προπονητή με τον Μανόλο Χιμένεθ να μοιάζει είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα κριθεί του Νικοπολίδη. Στάση αναμονής από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που περιμένει να υπάρξει ραντεβού με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Φαβορί ο Χιμένεθ

Όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερα ονόματα προπονητών βγαίνουν στην επιφάνεια ως υποψήφιοι στόχοι του Ολυμπιακού. Από τον Κούπερ και τον Ουγιέ, μέχρι τον Μανθάνο και τους Αλεξανδρή και Καρεμπέ. Με τα ως τώρα δεδομένα, ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Κάποιες επαφές με τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης έχουν γίνει και ο Σωκράτης Κόκκαλης από αύριο αναλαμβάνει δράση ώστε η ομάδα να έχει προπονητή όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Όλα θα εξαρτηθούν από τον Νικοπολίδη

Η απόφαση του Αντώνη Νικοπολίδη αναμένεται να κρίνει πολλά σε ότι έχει να κάνει με την απόκτηση ή όχι τερματοφύλακα. Ο έμπειρος πορτιέρο αναμένεται να περάσει μέχρι την Τρίτη από τα γραφεία της ΠΑΕ και ανάλογα με το τι θα ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας ο Ολυμπιακός θα κινηθεί ή όχι για την απόκτηση γκολκίπερ. Αν οι «ερυθρόλευκοι» του προτείνουν ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και ο Νικοπολίδης αποδεχθεί την πρόταση, τότε το πιθανότερο είναι οι Πειραιώτες να κρατήσουν και τους Παναγόπουλο και Πάρντο και να πορευτούν έτσι και τη νέα σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση και αν ο Νικοπολίδης συνεχίσει κατέχοντας πόστο στο τεχνικό τιμ της ομάδας, τότε θα εξετάσουν άλλες περιπτώσεις με τους κυριότερους στόχους να είναι εντός συνόρων. Στον Πειραιά θα ήθελαν πολύ να ξαναδούν τον Μιχάλη Σηφάκη να φορά τα «ερυθρόλευκα», αλλά η τιμή του τερματοφύλακα του Άρη είναι αρκετά τσουχτερή. Αυτή τη στιγμή, ο γκολκίπερ των «κιτρίνων» κοστολογείται κοντά στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ, λεφτά τα οποία δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να προσφέρουν αυτή τη τιγμή οι «ερυθρόλευκοι».

Περιμένει απάντηση και ραντεβού ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει εδώ και καιρό εγγράφως πρόταση στον Σωκράτη Κόκκαλη και όπως αφήνουν να διαρρεύσει από τη διοίκηση, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν έχει μείνει ικανοποιημένος. Αυτό λένε οι πληροφορίες γιατί κάποια επίσημη τοποθέτηση ή απάντηση από τον Σωκράτη Κόκκαλη δεν έχει υπάρξει με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τηρεί στάση αναμονής. Ο γνωστός εφοπλιστής αναμένει μια απάντηση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και όταν την πάρει θα κάνει το επόμενο βήμα του. Ακόμη και αρνητική να είναι η απάντηση του Κόκκαλη, όμως, ο Μαρινάκης φαίνεται έτοιμος να κάνει και άλλη πρόταση, η οποία όμως θα γίνει έπειτα από ραντεβού που θα υπάρξει ανάμεσα στους δύο άνδρες. Όπως και να έχει, το τοπίο είναι ακόμη θολό και φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα έχουν βρει λύση στα διοικητικά τους μέχρι τις εκλογές στις 14 Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x