Stoiximan Super League

Τέλος εποχής!

Κρεμάει, όπως όλα δείχνουν, τα γάντια του ο Αντώνης Νικοπολίδης, αφού ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Χρυσικόπουλο, ότι θέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο 39χρονος τερματοφύλακας φαίνεται πως είναι ανένδοτος, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα. Στο τέλος της εβδομάδας η οριστική απόφαση. Αποφασίζει για προπονητή ο Σωκράτης Κόκκαλης. Διαψεύδει τα περί επαφών ο μάνατζερ του Μανθάνο.

Κρεμάει, όπως όλα δείχνουν, τα γάντια του ο Αντώνης Νικοπολίδης, αφού ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Χρυσικόπουλο, ότι θέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο 39χρονος τερματοφύλακας φαίνεται πως είναι ανένδοτος, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα. Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει μία τελευταία προσπάθεια για να μεταπειστεί ο Νικοπολίδης από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας το θέμα θα έχει κλείσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο Γενικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γιάννης Χρυσικόπουλος, συναντήθηκε σήμερα, στα γραφεία της Π.Α.Ε., με τον αρχηγό της ομάδας μας, Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις σκέψεις του να σταματήσει το ποδόσφαιρο».

Περιμένουν την απόφαση του Κόκκαλη

Την απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη για τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας περιμένουν στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών θα περάσει πιθανότατα την Τρίτη από τα γραφεία του συλλόγου για να δώσει την κατευθυντήρια γραμμή στους συνεργάτες του.

Μάλιστα, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εκτιμούν ότι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ενδέχεται να φέρει ακόμη και τον Μανουέλ Πελεγκρίνι ή τον Γκρεγκόριο Μανθάνο. Ο δεύτερος εμφανίζεται θετικός να εργαστεί στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμη δεν έχει δεχθεί «κρούση».

Ο μάνατζερ του Γκρεγκόριο Μανθάνο, Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν, διέψευσε ότι υπάρχουν επαφές με τον πελάτη του. «Δεν μας έχει πει κανείς τίποτα απολύτως από την ομάδα για ενδιαφέρον. Είναι ψέμα πως υπάρχουν επαφές και βέβαια δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επαφές με καμία ομάδα», είπε σε εφημερίδα της Μαγιόρκα.

Ντεγιάγκα: «Έχω πρόταση»!

Ο Ασκάν Ντεγιάγκα - που μένει ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ - ενδέχεται να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν προσεγγίσει τον Γερμανό άσο (με καταγωγή από το Ιράν) και εκείνος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τον μάνατζέρ του. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός επιβεβαιώνει - με δηλώσεις του στη «SportDay» - το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, με τους οποίους έχουν ξεκινήσεις ήδη οι διαπραγματεύσεις.

«Εχω πρόταση», ανέφερε αρχικά ο Ντεγιάγκα και πρόσθεσε: «Το συζητάμε με τον μάνατζέρ μου. Είναι η μοναδική ομάδα που με έχει πλησιάσει σοβαρα και η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται στα σχέδιά μου. Θα περιμένω τι θα γίνει τις επόμενες μέρες».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός άσος εξηγεί ότι «είναι δύσκολο για μένα ν' αγωνιστώ στο εξωτερικό, διότι δεν έχω παίξει ποτέ εκτός Γερμανίας. Αλλά ίσως να το προτιμήσω από το ν' αγωνιστώ σε μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας στη Γερμανία. Θα εξαντλήσω τις πιθανότητες να μείνω στη Γερμανία. Αν αυτό δεν γίνει, η προτεραιότητά μου θα είναι ο Ολυμπιακός». Όπως γράφει η εφημερίδα «Φως», ο Ολυμπιακός τού έχει κάνει πρόταση κοντά στις απαιτήσεις του και απομένει η απάντησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x