Stoiximan Super League

«Θέλουμε Σκόκο…»

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Χετάφε για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας από τη Μαδρίτη, Τόνι Μουνιόθ, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έχει προχωρήσει σε κάποια πρόταση προς την ΑΕΚ. Σε συνάρτηση με την πώληση του Αργεντινού η απόκτηση του Ζεοβάνι. Σε πολύ καλό δρόμο του Ντιόπ. «Χάλασε» του Βλάνταβιτς, απομακρύνεται ο Νέμεθ. «Να επιστρέψουμε στην κορυφή», ο Μπάγεβιτς.

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Χετάφε για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας από τη Μαδρίτη, Τόνι Μουνιόθ, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έχει προχωρήσει σε κάποια πρόταση προς την ΑΕΚ. «Τον θέλουμε, αλλά δεν έχουμε κάνει πρόταση και δεν γνωρίζω αν θα κάνουμε ή πότε. Μπορώ να πω μόνο πως είναι ένας από τους μεταγραφικούς μας στόχους», τόνισε στη «SportDay».

Την ίδια ώρα εντείνεται η φημολογία που θέλει τον Παναθηναϊκό να προσφέρει «ζεστό» χρήμα στην ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο από τη στιγμή που αναμένεται να πωληθεί ο Σεμπαστιάν Λέτο στην Μπενφίκα. Υπενθυμίζεται πως η περίπτωση πώλησης του Αργεντινού συνδέεται με την απόκτηση του Ζεοβάνι, καθώς η «Ένωση» δεν θα επιβαρυνθεί με ένα ακόμη υψηλό συμβόλαιο, αν δεν έχει διασφαλίσει κάποια έσοδα από την παραχώρηση του Σκόκο.

Σε αντίθεση με τον Ζεοβάνι, η μεταγραφή του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ δεν συνδέεται με καμία πώληση. Ο Σταύρος Αδαμίδης επέστρεψε τη Δευτέρα από το Λονδίνο, όπου είχε επαφές με την πλευρά του Σενεγαλέζου αμυντικού χαφ και φέρεται να έχει εξασφαλίσει το «ναι» σε περίπτωση που ο 32χρονος άσος αποδεσμευτεί από την υποβιβασμένη Πόρτσμουθ.

Διεγράφη ο Βλάνταβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε συμφωνήσει με τον Άντμιρ Βλάνταβιτς, αλλά οι απαιτήσεις της Σάλτσμπουργκ για τον Βόσνιο εξτρέμ (περίπου 500.000 ευρώ) αποδείχτηκαν απαγορευτικές για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζέρ του, Έντβιν Κούρτατζιτς. «Ο Άντμιρ είχε συμφωνήσει με τον κύριο Μπάγεβιτς, τον οποίο σέβεται πολύ, αλλά η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει τα χρήματα για να τον αποκτήσει από τη Σάλτσμπουργκ, που δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο. Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στην ΑΕΚ, αν και αυτή ήταν προτεραιότητά του», ανέφερε ο εκπρόσωπος του 27χρονου άσου, που βρίσκεται σε επαφές με την τουρκική Άνκαρασπορ.

Αρέσει ο Βεντ

Θετική γνώμη για τον Σουηδό αριστερό μπακ Όσκαρ Βεντ έχει σχηματίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός παρακολούθησε τον διεθνή άσο της Κοπεγχάγης (έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο) σε DVD μετά από πρόταση του Άρναρ Γκρέταρσον και είναι ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζονται για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Δύσκολα θα μείνει ο Νέμεθ

Μειώνονται μέρα με τη μέρα οι ελπίδες για παραμονή του Κρίστιαν Νέμεθ στην ΑΕΚ, αφού παρότι η Λίβερπουλ έχει πει το «ναι» για την επέκταση του δανεισμού του, ο νεαρός Ούγγρος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να επιστρέψει στον αγγλικό σύλλογο και περιμένει τις αποφάσεις του διαδόχου του Ράφα Μπενίτεθ (ο οποίος ακόμη αναζητείται). «Η Λίβερπουλ μάς ενημέρωσε πως ο Νέμεθ θα πρέπει να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας την 1η Ιουλίου. Το μέλλον του Κρίστιαν είναι ανοικτό, από τη στιγμή που δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση στη Λίβερπουλ», δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του 21χρονου άσου, Τίμπορ Πάτακι, και πρόσθεσε: «Τον θέλουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά όσο δεν υπάρχει προπονητής για να αποφασίσει είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x