Ελλάδα

Σε καλό κλίμα...

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση των αδελφών Γιαννακόπουλων και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την ανανέωση της συνεργασίας του Σέρβου προπονητή με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σε καλό το κλίμα συζητούν οι δύο πλευρές με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της ανανέωσης του συμβολαίου του "Ζοτς". Το www.sport-fm.gr θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις...

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση των αδελφών Γιαννακόπουλων και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την ανανέωση της συνεργασίας του Σέρβου προπονητή με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τις δύο πλευρές να συνομιλούν μετά από την σημερινή φιέστα, ο «Ζοτς» κλήθηκε από τους διοικητικούς ηγέτες της «πράσινης» ΚΑΕ να συνομιλήσουν, τώρα, για το μέλλον.

Oι τρεις άνδρες βρίσκονται στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και συζητούν εδώ και περίπου δύο ώρες σε καλό κλίμα για την νέα τους συνεργασία. Διάθεση υπήρχε και από τις δύο πλευρές από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα εντοπίζεται σε κάποιες λεπτομέρειες που ήθελε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τακτοποιηθούν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή την στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του "Ζοτς" είναι περισσότερες έναντι αυτών που τον θέλουν να μην ανανεώνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x