Stoiximan Super League

Στην Αθήνα ο Πέτσκο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σλάβομιρ Πέτσκο είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο. O διεθνής δεξιός χαφ της Λεχ Πόζναν έφτασε το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα μαζί με τους μάνατζέρ του και θα έχουν επαφές με τους «πράσινους». Τι γίνεται με Γκαλάς, Ιωαννίδη και Λέτο. Υπογράφει για δύο χρόνια ο Νιόπλιας. .

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σλάβομιρ Πέτσκο είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο. O διεθνής δεξιός χαφ της Λεχ Πόζναν έφτασε το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα (μέσω Ισπανίας καθώς χθες αγωνίστηκε με την εθνική Πολωνίας κόντρα στους «φούριας ρόχας») μαζί με τους μάνατζέρ του και θα έχουν επαφές με τους «πράσινους». Κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά τόσο το τηλέφωνο του ίδιου του παίκτη, όσο και του μάνατζέρ του, βγάζουν μήνυμα τηλεφωνητή στα ελληνικά!

Η Λεχ Πόζναν, που έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον 25χρονο άσο, αλλά δεν θα έλεγε όχι στην πώλησή του έναντι 450.000 ευρώ. Ο Κριστόφ Βαζέχα είναι αυτός που έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, ενώ ο Νίκος Νιόπλιας έχει παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή σε DVD κι εμπιστεύεται την κρίση του συνεργάτη του. Τον ποδοσφαιριστή διεκδικεί και η Βόλφσμπουργκ, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα να του προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής στο Champions League. Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνονται οι επαφές, παρά μόνο το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πέτσκο.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γιώργου Ιωαννίδη από τον Ηρακλή, με τον 22χρονο αριστερό μπακ-χαφ να περιμένει το «πράσινο φως» από τον Νίκο Νιόπλια. Αντίθετα, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, είτε από την πλευρά της ΠΑΕ είτε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ότι υπάρχει πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ουιλιάμ Γκαλάς. Για τον διεθνή άσο ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους!

Εξάλλου, σύντομα αναμένεται η πρόταση της Μπενφίκα για τον Σεμπαστιάν Λέτο. Οι «πράσινοι» θα πουν το «ναι», αν επαληθευτούν οι πληροφορίες περί προσφοράς 10 εκατ. ευρώ.

Υπογράφει για δύο χρόνια ο Νιόπλιας

Διετές συμβόλαιο συνεργασίας θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Νιόπλιας, καθώς την Πέμπτη θα γίνει η συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ για να κλείσει και αυτό το θέμα. Ο Κοζανίτης τεχνικός έχει κάνει την προεργασία του με τους συνεργάτες του και θα κάνει τις εισηγήσεις του για την ενίσχυση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x