Super League 2

Live: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ 1-1 (Τελικό)

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα, καθώς το ισόπαλο 1-1 με τον ΟΦΗ στις Σέρρες στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Β' Εθνική τον ευνόησε. Τα «λιοντάρια» ακολουθούν την Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό Βόλου στη Σούπερ Λίγκα. Παράπονα για τη διαιτησία από τους Ηρακλειώτες.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα, καθώς το ισόπαλο 1-1 με τον ΟΦΗ στις Σέρρες στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Β' Εθνική τον ευνόησε.

Τα «λιοντάρια» ακολουθούν την Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό Βόλου στη Σούπερ Λίγκα.

Παράπονα για τη διαιτησία από τους Ηρακλειώτες.

Στο άλλο -αδιάφορο- ματς της ημέρας, Πιερικός και Εθνικός ήρθαν ισόπαλοι 3-3, με σκόρερ τους Γκουγκουλιά (35', 60') και Κοντέων (83') για τους γηπεδούχους και τους Σουμπίνιο (48', 90'), Φαρινόλα (65') για τους φιλοξενούμενους.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη των δύο αγώνων από το www.sport-fm.gr.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ 1-1


69': Ο Βλόνταρτσικ βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, πλασάρει εύστοχα τον Κοτταρά, όμως υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Το ριπλέι, ωστόσο, δεν φαίνεται να δικαιώνει τον βοηθό.

54' - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ!: Ο Μπούρμπος έκανε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Γαλανόπουλο και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σταθόπουλου!

47' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ!: Αντεπίθεση για τον ΟΦΗ, ο Πόποβιτς περνάει ωραία για τον Ογκουνσότο στο ύψος της μεγάλης περιοχής κι εκείνος -στην πρώτη του επαφή με την μπάλα- πλασάρει εύστοχα τον Κοτταρά!

46' - Αλλαγή για τον ΟΦΗ!: Ο Εκότο έδωσε τη θέση του στον Ογκουνσότο

46': Μετά από περίπου μισή ώρα καθυστέρηση, το πρόβλημα με τους προβολείς αποκαθίσταται και το β' μέρος ξεκινά

*Η αδυναμία, μέχρι στιγμής, να διορθωθεί το πρόβλημα στους πυλώνες κρατάει… στο σκοτάδι το Εθνικό Στάδιο Σερρών και δεν επιτρέπει την έναρξη του β' ημιχρόνου

*Τα τεντωμένα νεύρα οδήγησαν σε μικρή ένταση κατά την είσοδο των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, την ίδια ώρα που έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με αρκετούς από τους προβολείς του γηπέδου που έχουν σβήσει

45': Λήξη του ημιχρόνου

34' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ!: Ο Τάντιτς σεντράρει ωραία από δεξιά, ο Παπάζογλου πιάνει δύσκολη γυριστή κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βεζυρίδη -που δεν μπόρεσε να αντιδράσει!

15': Ισορροπημένο παιχνίδι μέχρι στιγμής στις Σέρρες, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται επιφυλακτικές και να μην έχουν δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες

1': Έναρξη του αγώνα

*Κατάμεστο το Δημοτικό Στάδιο Σερρών, όπου έχουν δώσει δυναμικό "παρών" και περίπου 500 φίλοι του ΟΦΗ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Τάντιτς, Μπανγκουρά, Κάστρο, Σκάγκλια, Ανάκογλου, Μιχαήλ, Γεωργιάδης, Ν. Ζαπρόπουλος.

ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Κωσταντινίδης, Ακότο, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Μπούρμπος, Πόποβιτς, Νατσούρας, Βλόνταρτσικ, Κατσικογιάννης, Μπερτίν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαϊας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δάλλας, Τάτσης (Ηπείρου)


ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 3-3


90' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ!: Ο Σουμπίνιο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διπλασιάζει τα τέρματά του και ισοφαρίζει για τρίτη φορά για τους Πειραιώτες!

83' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!: Ωραία σέντρα στην περιοχή του Εθνικού, ο Κοντέων πιάνει την κεφαλιά και δίνει και πάλι το προβάδισμα στον Πιερικό!

65' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ!: Ο Φαρινόλα πιάνει το δυνατό σουτ, νικά τον Καρακούτση και ισοφαρίζει εκ νέου για τον Πιερικό!

60' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!: Δεν χρειάστηκε ούτε ένα τέταρτο για να... απαντήσει ο Γκουγκουλιάς και με ωραία προβολή, βάζει και πάλι μπροστά την ομάδα της Κατερίνης

48' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ!: Ο Σουμπίνιο συνεχίζει... το βιολί του στα play off και με δυνατό σουτ, λίγο μετά την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια, έφερε το παιχνίδι στα ίσια

46': Έναρξη του β' μέρους


45': Λήξη του ημιχρόνου

35' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!: Ο Γκουγκουλιάς βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Συμεωνίδη!

1': Έναρξη του αγώνα

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Κωνσταντινίδης, Παστός, Κοντέων, Μαρτίνεζ, Μακρής, Τόσκας, Τσιτλακίδης, Φρέντερικς, Θάνος, Γκουγκουλιάς

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Βιδάλης, Καρακώστας, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Νικολόπουλος, Σουμπίνιο, Κωστάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιάυτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης (Ηπείρου), Ποντίκης (Πρέβεζας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x