Ελλάδα

Θέλει Ρούντι ο Ολυμπιακός!

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρούντι Φερνάντεθ αποκάλυψε πως υπάρχει ο μάνατζερ του γκαρντ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Ζεράν Νταρνές, που μίλησε στην ισπανική ιστοσελίδα «Diario de Mallorca»!

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρούντι Φερνάντεθ αποκάλυψε πως υπάρχει ο μάνατζερ του γκαρντ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Ζεράν Νταρνές, που μίλησε στην ισπανική ιστοσελίδα «Diario de Mallorca»! «Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Κάχα Λαμποράλ και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν για τη νέα σεζόν. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ουσία, ο μάνατζερ του 25χρονου Ισπανού διέψευσε και το χθεσινό (9/5) δημοσίευμα της «Marca», σύμφωνα με το οποίο ο Ρούντι Φερνάντεθ έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ έναντι του ποσού των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Ισπανός σούπερ σταρ έχει για τη νέα σεζόν εγγυημένο συμβόλαιο στο NBA, ύψους 1,2 εκατ. δολαρίων (δεν συμπεριλαμβάνεται η εφορία) και ο ίδιος, πρόσφατα, είχε ανοίξει... διάπλατα την πόρτα της επιστροφής στην Ευρώπη.

Ο Ρούντι με δηλώσεις του στο solobasket.com τόνισε πως «... μόνο οι Μπλέιζερς μπορούν να αποφασίσουν για το μέλλον μου από τη στιγμή που έχω συμβόλαιο. Δεν είπα ποτέ πως θέλω να φύγω από το ΝΒΑ. Κάθε χρόνο υπάρχουν αυτές οι φήμες πως επιστρέφω στην Ευρώπη. Η διοίκηση των Μπλέιζερς είναι ικανοποιημένη μαζί μου και μου έχουν πει πως θέλουν να παραμείνω».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x