Αγγλία

Τα «παντελόνιασε» η Άστον Βίλα!

Τεράστια οικονομική ανάσα, σε μια εποχή που οποιοδήποτε έσοδο είναι… ευπρόσδεκτο, εξασφάλισε η Άστον Βίλα. Οι «χωριάτες» εξαργύρωσαν ιδανικά την καλή πορεία -ειδικά της φετινής χρονιάς- και υπέγραψαν τη μεγαλύτερη χορηγική συμφωνία της ιστορίας τους με την εταιρεία «FxPro Financial Services Limited».

Τεράστια οικονομική ανάσα, σε μια εποχή που οποιοδήποτε έσοδο είναι… ευπρόσδεκτο, εξασφάλισε η Άστον Βίλα.

Οι «χωριάτες» εξαργύρωσαν ιδανικά την καλή πορεία -ειδικά της φετινής χρονιάς- και υπέγραψαν τη μεγαλύτερη χορηγική συμφωνία της ιστορίας τους με την εταιρεία «FxPro Financial Services Limited».

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά τη διαφήμιση στη φανέλα (η οποία παρεμπιπτόντως θα παρουσιαστεί στις 15 Ιουλίου στο Μπέρμιγχαμ) και έχει ισχύ τριών χρόνων.

Παρόλο, δε, που δεν ανακοινώθηκε το ακριβές ποσό που θα μπαίνει ετησίως στα ταμεία του συλλόγου, διευκρινίστηκε πως αυτό θα είναι το μεγαλύτερο που έχει λάβει ποτέ εκείνος για σχετική συμφωνία.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δήλωσαν υπερήφανοι που θα συνεργαστούν «με μια από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League, που έχει επιπλέον προοπτικές να επεκτείνει τη φήμη της και εκτός Αγγλίας», ενώ απόλυτα ικανοποιημένοι παρουσιάστηκαν, δια στόματος του γενικού διευθυντή Πολ Φόλκνερ, και οι ιθύνοντες της Άστον Βίλα:

«Η συμφωνία αντανακλά τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του συλλόγου μας, που πιστοποιήθηκε από το ότι τερμάτισε έκτη στην Premier League και έφτασε δύο φορές τα τελευταία χρόνια στο Γουέμπλεϊ (μια για τον τελικό του Carling Cup και μία για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας)».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x