Stoiximan Super League

Τα τυπικά με Μπερέτα

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Μάριο Μπερέτα. Ο Ιταλός τεχνικός τη συμφωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ σημαντική εμπειρία για τον ίδιο και θα μπορέσει να κοουτσάρει μία ομάδα που θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League.

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Μάριο Μπερέτα. Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε τη συμφωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ σημαντική εμπειρία για τον ίδιο και θα μπορέσει να κοουτσάρει μία ομάδα που θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν τον 51 ετών προπονητή στις αρχές της εβδομάδας, αφού πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τορίνο (αγωνίζεται αύριο με την Μπρέσια στο τελευταίο ματς) και μετά να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Στη συνέχεια, ο Μπερέτα θα πάρει το αεροπλάνο και θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, οπού θα υπογραφούν τα συμβόλαια και μετά (πιθανότατα την Τρίτη) θα παρουσιαστεί από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

* Σε…θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο. Αν και ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, χθες οι παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ενημερώθηκαν ότι η Ντιναμό περίμενε τον παίκτη στο Βουκουρέστι. Στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν για την εξέλιξη της υπόθεσης, λόγω της καλής προσωπικής επαφής που έχει ο παίκτης με τον Ζήση Βρύζα.

* Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι το τελευταίο διάστημα προέκυψαν αρκετά ζητήματα, στα οποία ο κόσμος περιμένει τις δικές του τοποθετήσεις. Ολα δείχνουν πως η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί, θα γίνει στα τέλη Ιουνίου, λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x