Stoiximan Super League

Όλο και πλησιάζει ο Λίνεν

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σωκράτη Κόκκαλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρόλευκων» και αυτό που απομένει είναι η αποδέσμευσή του από τη Μόναχο 1860. Εξελίξεις στα μεταγραφικά, με τον Μιραλάς να είναι προ των πυλών.

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σωκράτη Κόκκαλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρόλευκων» και αυτό που απομένει είναι η αποδέσμευσή του από τη Μόναχο 1860. Η γερμανική ομάδα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, δεσμεύει με συμβόλαιο τον 57χρονο άλλοτε προπονητή του Πανιωνίου, αλλά εκτιμάται πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να αποχωρήσει και να πιάσει λιμάνι.

Παίρνουν μπρος τα μεταγραφικά

Με την επικείμενη πρόσληψη του Έβαλντ Λίνεν ο Ολυμπιακός βάζει μπρος για τη μεταγραφική του ενίσχυση. Η πρώτη προσθήκη είναι πολύ πιθανό να είναι αυτή του Κέβιν Μιραλάς. Ο 23χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποκτηθεί δανεικός από τη Σεντ Ετιέν για ένα χρόνο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα διατηρούν οψιόν αγοράς.

* Οι Ντιόγο, Ζαουάντ Ζαϊρί και Άρης Σοϊλέδης συνέχισαν να προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι τρεις παίκτες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και θέλουν να κερδίσουν έδαφος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, στις 21 Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x