Εθνική Ελλάδος by Vodafone

Προβλημάτισαν οι κενές θέσεις στο Ελλάδα-Ν.Κορέα

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στη ΦΙΦΑ για τις κενές θέσεις που υπήρχαν στο γήπεδο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Νότια Κορέα, αλλά και σε αυτό της Αλγερίας με την Σλοβενία.Αποστολή στη Ν. Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στη ΦΙΦΑ για τις κενές θέσεις που υπήρχαν στο γήπεδο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Νότια Κορέα, αλλά και σε αυτό της Αλγερίας με την Σλοβενία.

Οι διοργανωτές υποστήριζαν ότι περίπου 3.000 εισιτήρια είχαν μείνει απούλητα λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα της Εθνικής μας με τους Κορεάτες. Όταν –όμως- άρχισε το παιχνίδι τουλάχιστον οκτώ χιλιάδες θέσεις ήταν κενές.

Δεύτερη αφορμή για τον προβληματισμό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας δόθηκε στον σημερινό αγώνα της Αλγερίας με την Σλοβενία. Η διοργανώτρια αρχή ανέφερε ότι μόνο 700 εισιτήρια δεν είχαν βρει κάτοχο, κάτι που –όμως- δεν επιβεβαιώθηκε και μετά την σέντρα.

«Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι δεν εμφανίστηκαν στα γήπεδα. Το εξετάζουμε», ήταν η δήλωση εκπροσώπου της ΦΙΦΑ.

Από την Παγκόσμια ομοσπονδία υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα αυτό έχει παρουσιαστεί λόγω προβλημάτων στην μεταφορά των ατόμων από τα ξενοδοχεία που έχουν καταλύσει προς τα γήπεδα και ειδικά όταν αυτά φιλοξενούν αναμετρήσεις με ομάδες καθόλου… εμπορικές.

Λύση; Η ΦΙΦΑ εξετάζει ακόμη και να χρεώνεται αυτή την ενοικίαση πούλμαν για την μετακίνηση των ατόμων προς τα γήπεδα.

Κάτι τέτοιο –μάλιστα- φέρεται η ΦΙΦΑ να το έχει κάνει, ήδη, σε κάποια παιχνίδια, αλλά όχι στον βαθμό που σκοπεύει να το πράξει από εδώ και στο εξής.
Παράλληλα, οι διοργανωτές επεξεργάζονται τα δεδομένα για να βρεθούν κι άλλες λύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x