Stoiximan Super League

Πιστός ο Ντουντού

Τις φήμες που τον έφερναν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Φλαμένγκο μετά από την έλευση του Ζίκο στο πόστο του εκτελεστικού διευθυντή, διέψευσε ο Ντουντού με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα. «Εγώ ξέρω πως έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2013 και πως είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα», τόνισε.

Τις φήμες που τον έφερναν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Φλαμένγκο μετά από την έλευση του Ζίκο στο πόστο του εκτελεστικού διευθυντή, διέψευσε ο Ντουντού με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα.

«Αυτή τη στιγμή χαλαρώνω μαζί με την οικογένειά μου. Αυτές οι φήμες έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο καιρό μέσω της Φλαμένγκο από το διαδίκτυο. Εγώ ξέρω ότι έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013 και πως είμαι αρκετά χαρούμενος στην Ελλάδα. Κάθε πρόταση που ενδεχομένως μπορεί να υπάρξει θα περάσει πρώτα από τα γραφεία του Ολυμπιακού», τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος.

«Ο Ζίκο είναι ένας θαυμάσιος επαγγελματίας και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ για κάποιους μήνες. Ήταν θαυμάσιο που δούλεψα μαζί του, αλλά όπως είπα οι αποφάσεις για τις μεταγραφές δεν εξαρτώνται μόνο από εμένα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x