Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Πέντε μεταγραφές ενδεκάδας

Πέντε μεταγραφές παικτών για το αρχικό σχήμα θέλουν να κάνουν στον Άρη. Ποιες θέσεις προτίθενται να ενισχύσουν οι «κίτρινοι». Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο εντός της ημέρας οι Θεσσαλονικείς να ανακοινώσουν τον Μενδρινό και τον Βελλίδη, με τους οποίους έχουν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Πέντε μεταγραφές παικτών για το αρχικό σχήμα θέλουν να κάνουν στον Άρη. Πρόθεση των Θεσσαλονικέων είναι να αποκτήσουν έναν επιθετικό για να αντικαταστήσουν τον Τζόνσον - που πιθανότατα αποχωρεί, έναν πολυσύνθετο αμυντικό χαφ που θα κινείται με ευκολία από τη μία περιοχή στην άλλη, έναν αριστερό χαφ για να ισορροπήσει η ανάπτυξη της ομάδας, έναν αριστερό μπακ για να δημιουργήσει ισχυρό δίδυμο με τον Αράνο, καθώς και έναν κεντρικό αμυντικό που θα καλύψει του Νασούτι που όλα δείχνουν ότι θα μείνει στη Ρίβερ Πλέιτ.

Οι «κίτρινοι» έχουν ήδη ανακοινώσει τους Τσεσνάουσκις και Λαζαρίδη και εντός της εβδομάδας αναμένεται να πράξουν το ίδιο και με τις περιπτώσεις των Μενδρινού και Βελλίδη. Πλέον η διοίκηση του Άρη στρέφει την προσοχή της στην αγορά του εξωτερικού, αφού σκοπεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το υπάρχον ρόστερ μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για το Κίτσμπουχελ της Αυστρίας.

Εκτός από τις πέντε μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν, οι άνθρωποι του Αρη αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να προκύψει κάτι στην πορεία του καλοκαιριού, εφόσον παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία. Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα ολοκληρωθεί η επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη προκειμένου από τη Δευτέρα το πρωί να ξεκινήσουν τις ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x