Stoiximan Super League

Στα γραφεία ο Λίνεν

Ο Έβαλντ Λίνεν είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο Γερμανός συμφώνησε σε όλα με τον Σωκράτη Κόκκαλη, στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες. Υπήρξε συμφωνία και περίπου από τις 16.00 ο Λίνεν βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ανανέωσε ο Βασιλόγιαννης.

Ο Έβαλντ Λίνεν είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο Γερμανός συμφώνησε σε όλα με τον Σωκράτη Κόκκαλη, στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες. O Λίνεν βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας από τις 16.00.

Ολο αυτό το διάστημα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για τα θέματα της ομάδας και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από την ΠΑΕ.

Ανανέωσε ο Βασιλόγιαννης

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά για άλλα τέσσερα χρόνια ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο, και συμφώνησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Γενικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γιάννης Χρυσικόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ανδρέα Βασιλόγιαννη, και συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, για διάστημα τεσσάρων ετών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x