Stoiximan Super League

Στους δύο, ένας «κερδίζει»

Στον Κάρλος Φρέιτας και τον Τζιανλούκα Νάνι κατέληξε η εκτελεστική επιτροπή του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές και με τους δύο, με τον Πορτογάλο να έχει προβάδισμα έναντι του Ιταλού. Εκλεκτός ο Κέζος για τη θέση του γυμναστή. Επιβεβαίωσε ο Πέτσκο τις επαφές με τους νταμπλούχους. Μείωση 20% στις τιμές των διαρκείας. Μεγάλα φιλικά με Ίντερ και Μίλαν τον Αύγουστο.

Στον Κάρλος Φρέιτας και τον Τζιανλούκα Νάνι κατέληξε η εκτελεστική επιτροπή του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές και με τους δύο, με τον Πορτογάλο να έχει προβάδισμα έναντι του Ιταλού, αλλά τα πάντα να εξαρτώνται από την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Πάντως ο Φρέιτας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με τον πορτογαλικό Τύπο να θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του από την Μπράγκα.

Στο μεταξύ, συζητήθηκε και το θέμα του γυμναστή με τον Αντώνη Κέζο (που εργαζόταν στην ΑΕΚ, αλλά έχει λήξει το συμβόλαιό του) να αποτελεί τον βασικό στόχο.

Τα… μάζεψε ο Πέτσκο!

Επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό ο Σλάβομιρ Πέτσκο. Ο 25χρονος δεξιός χαφ πήγε στην Πολωνία λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Λεχ Πόζναν, αλλά μόνο για να μαζέψει τα πράγματά του.

«Ήμουν στην Αθήνα, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη. Δεν μπήκαμε σε συζητήσεις για το συμβόλαιο. Είπα στον αθλητικό διευθυντή της Λεχ Πόζναν πως είναι πολύ πιθανό να φύγω. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα και ο προπονητής του με ήθελε. Ξεναγήθηκα στις εγκαταστάσεις της ομάδας και μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Τώρα όλα εξαρτώνται από τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως κατά 90% θα φύγω από τη Λεχ Πόζναν. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα», δήλωσε στα πολωνικά μέσα ο διεθνής άσος, πετώντας πλέον το μπαλάκι στις δύο ομάδες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως με την επισημοποίηση της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή, ο Παναθηναϊκός θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Πέτσκο καταβάλλοντας 450.000 ευρώ στη Λεχ Πόζναν, ενώ θα ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του Γιώργου Ιωαννίδη. Στη συνέχεια, οι νταμπλούχοι θα στραφούν στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Σπουδαία φιλικά

Δύο πολύ μεγάλα φιλικά παιχνίδια θα δώσει επί αμερικανικού εδάφους ο Παναθηναϊκός. Στις 3 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στο Τορόντο την Ίντερ, ενώ τρεις μέρες μετά θα αναμετρηθεί με τη «συμπολίτισσά» της Μίλαν στο Ντιτρόιτ.

Μειωμένες οι τιμές

Χαμηλότερες κατά 20% θα είναι οι τιμές των διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποφασίστηκε από την εκτελεστική επιτροπή. Οι διοικούντες θέλουν με τον τρόπο αυτό να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο προσφέροντάς τους προσιτά «πακέτα» σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα. Πιθανότατα την Τρίτη θα υπάρξει ανακοίνωση για τις τιμές των νέων καρτών διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x