Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Τέλος ο Αράνο

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Κάρλος Αράνο, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» και είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ είχε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, όμως πολλά ήταν τα δημοσιεύματα, τον τελευταίο καιρό, που τον ήθελαν να σκέφτεται το ενδεχόμενο της μετακίνησής του στην Ουρακάν της Αργεντινής. «Θέλω να μείνω στον Άρη», λέει ο Νασούτι. , λέει ο Νασούτι.

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Κάρλος Αράνο, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» και είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ είχε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, όμως πολλά ήταν τα δημοσιεύματα, τον τελευταίο καιρό, που τον ήθελαν να σκέφτεται το ενδεχόμενο της μετακίνησής του στην Ουρακάν της Αργεντινής. «Θέλω να μείνω στον Άρη», λέει ο Νασούτι. «Θέλω να μείνω στον Άρη», λέει ο Νασούτι. Ο Αράνο είχε 25 συμμετοχές την φετινή χρονιά.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Κάρλος Αντρές Αράνο. H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

* Στην εθνική Τυνησίας κλήθηκε ο Μεντί Ναφτί για τα παιχνίδια με Σουδάν στις 20 Ιουνίου στο Χαρτούμ και την Μποτσουάνα στην Τύνιδα την 1η Ιουλίου. Το πρώτο παιχνίδι είναι φιλικό, ενώ το δεύτερο στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων για το Κόπα Αφρικα του 2012. Ο διεθνής μέσος ενσωματώθηκε ήδη με την εθνική ομάδα της χώρας του για να ακολουθήσει το απαραίτητο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x