Stoiximan Super League

Τα λένε Κόκκαλης-Μαρινάκης

Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών και ο γνωστός εφοπλιστής συζητούν τη συνεργασία των δύο πλευρών στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές από οικονομικής πλευράς. Έκλεισε ο Λίνεν.

Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών και ο γνωστός εφοπλιστής συζητούν τη συνεργασία των δύο πλευρών στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές από οικονομικής πλευράς.

Ο λόγος είναι το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στο Champions League και τα χρέη του συλλόγου είναι αρκετά. Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Κόκκαλης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του κ. Μαρινάκη, όμως τώρα φαίνεται ότι «κάτι ψήνεται», προκειμένου να υπάρξει μια πιο εποικοδομητική συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Εκείνο που έχει σημασία είναι να βρουν μια κοινή γραμμή, με τον κ. Κόκκαλη να παραμένει στον «τιμόνι» του Ολυμπιακού και τον κ. Μαρινάκη να συνεισφέρει οικονομικά.

* Σήμερα θα υπάρξει νέα επαφή μεταξύ διοίκησης και Έβαλντ Λίνεν για να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον βοηθό του Γερμανού που έμεινε ανοιχτό. Ο 57χρονος τεχνικός επιμένει για τον Ραντάν, διαψεύδοντας τα έχουν ακουστεί για τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στους παίκτες του Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Έβαλντ Λίνεν θα γίνει μόλις λυθεί και τυπικά η συνεργασία του με τη Μόναχο 1860, η οποία δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να τον αποδεσμεύσει. Το θέμα έχει κλείσει, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος μίλησε χθες σαν προπονητής του Ολυμπιακού και έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μένει ο Νικοπολίδης, υπογράφει ο Μέγιερι

Όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει αποφασίσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο για ακόμη ένα χρόνο. Αυτό αναμένεται να ανακοινώσει στον Σωκράτη Κόκκαλη, με τον οποίο θα συναντηθεί εντός της ημέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να κρατήσουν τον Ούρκο Πάρντο, αφού ο πολύπειρος τερματοφύλακας έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Βελγοϊσπανό. Ωστόσο, η Ραπίντ Βουκουρεστίου αξιώνει 450.000 ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος ζητάει άλλα τόσα χρήματα για το συμβόλαιό του.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Μπάλας Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας πέρασε χθες το βράδυ - μαζί με τον μάνατζέρ του - από τα γραφεία της ΠΑΕ και, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους». Τα ποσά που διέρρευσαν ήταν 300.000 ευρώ για τη Φερεντσβάρος που έχει τα δικαιώματά του και 200.000 ευρώ για τον 20χρονο παίκτη.

Εν αναμονή του Γέστε

Την απάντηση του Φρανσίσκο Γέστε περιμένουν εντός της ημέρας στον Ολυμπιακό. Η διαφορά με τον 31 ετών μεσοεπιθετικό είναι της τάξεως των 300-400.000 ευρώ, με τον παίκτη να ζητάει περίπου 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Οι Πειραιώτες φέρονται να κάνουν «παιχνίδι» με τα χρήματα από τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη Σάλκε (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ θα πάρουν), αφού δεν προκύπτει ότι θα φύγει σίγουρα ο Έντσο Μαρέσκα από την ομάδα. Ωστόσο, οι παράγοντες του Ολυμπιακού δεν γνωρίζουν ακόμα αν ο Ισπανός - που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά από 12 χρόνια - επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

* Αν και υπήρχε η σκέψη να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τάσου Πάντου, δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

* Ο αδελφός του Νέρι Καστίγιο, Αλεξ, πήγε στην Ουκρανία και, όπως γράφει η «SportDay», πήρε έγγραφο από τη Σαχτάρ, για να διαπραγματευτεί εκ νέου είτε τη μεταγραφή του με ένα ποσό στα έξι εκατομμύρια ευρώ είτε το δανεισμό του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x