Stoiximan Super League

Ανακοινώθηκε ο Κέζος

Ο Αντώνης Κέζος θα είναι ο γυμναστής της ομάδας στη νέα αγωνιστική σεζόν όπως και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε. Νωρίτερα ο Κύπριος είχε συναντηθεί με τους υπεύθυνους στην ΑΕΚ και τους είχε ενημερώσει ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ένωση. Λίγο αργότερα πέρασε από τα γραφεία του «τριφυλλιού» και έδωσε τα χέρια με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ.

Ο Αντώνης Κέζος θα είναι ο γυμναστής της ομάδας στη νέα αγωνιστική σεζόν όπως και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε. Νωρίτερα ο Κύπριος είχε συναντηθεί με τους υπεύθυνους στην ΑΕΚ και τους είχε ενημερώσει ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ένωση.
Λίγο αργότερα πέρασε από τα γραφεία του «τριφυλλιού» και έδωσε τα χέρια με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Αντώνη Κέζο προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει, μετά τη λήξη των τρεχουσών συμβατικών του υποχρεώσεων, τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Ο Κύπριος γυμναστής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B, ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής στίβου, ενώ έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης στην Ανόρθωση, την ΑΕΚ Λάρνακας, το ΑΠΟΕΛ, τον Απ. Λεμεσού και την ΑΕΚ"



Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την συμφωνία της με τον Αντώνη Κέζο, ο νέος γυμναστής του «τριφυλλιού» και πρώην της ΑΕΚ ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα www.antoniskezos.com κείμενο μέσω του οποίου ευχαριστεί τόσο τη νέα του ομάδα όσο και τους ανθρώπους της «Ένωσης».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κ. Κέζος:

"Έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ, πήρα την απόφαση να συνεχίσω την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στον Παναθηναϊκό. Μια απόφαση εξαιρετικά δύσκολη συναισθηματικά για μένα καθώς η ΑΕΚ αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου με πάρα πολλές όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. O Παναθηναϊκός ανοίγει μια νέα πόρτα στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν και μου προσφέρουν τη δυνατότητα να δουλέψω ως πρώτος γυμναστής της ομάδας δίπλα στον κ. Νίκο Νιόπλια και σε μια ομάδα ανθρώπων με γνώση και διάθεση για δουλειά.

Αποχωρώντας από την ΑΕΚ, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ίλιε Ντουμιτρέσκου που με έφερε μαζί του στο σύλλογο και μου άνοιξε έτσι την πόρτα της Ελλάδας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ντέμη Νικολαΐδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στα χρόνια συνεργασίας μας αλλά και τον κ. Ίλια Ίβιτς γιατί με δική του εισήγηση είχα παραμείνει στην ΑΕΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που συνεργαστήκαμε καθώς από όλους απέκτησα εμπειρίες, όλους τους ποδοσφαιριστές που δουλέψαμε μαζί γιατί πάντα μαθαίνεις μέσα από τη συνύπαρξη με τους αθλητές. Ευχαριστώ το προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ για την συνεργασία τους και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια.
Φυσικά, καθώς τα χρόνια στην ομάδα είναι πολλά, θέλω να εκφράσω το σεβασμό μου και να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, έναν ιδιαίτερο φίλαθλο κόσμο, γιατί μαζί τους υπάρχει ένα ξεχωριστό δέσιμο.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Αδαμίδη για την ειλικρινή πρόθεσή του να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Όμως, για μένα, από τη θέση του πρώτου γυμναστή στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ανοίγει μια νέα σελίδα με διάθεση για πολύ δουλειά.

15-06-2010
Αντώνης Κέζος"

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x