Stoiximan Super League

Μπεσίκτας για Σκόκο!

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο από την ΑΕΚ έχει επιδείξει η Μπεσίκτας σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα. Πρόταση της Ανζχί περιμένουν οι «κιτρινόμαυροι» για τον Αργεντινό. Oυδέν θέμα με Μπάγεβιτς και Εθνική. Αναμονή για Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και Ζεοβάνι. Στη λίστα και ο Νιγηριανός Καϊτά για τη θέση του μεσοαμυντικού. Τελειώνει του Φιόλουσον.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο από την ΑΕΚ έχει επιδείξει η Μπεσίκτας σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα. Η περσινή πρωταθλήτρια της γειτονικής χώρας προσέλαβε πρόσφατα τον Μπερντ Σούστερ στην τεχνική της ηγεσία και ήδη έχει κάνει μια μεγάλη μεταγραφή αποκτώντας τον Ρικάρντο Κουαρέσμα από την Ίντερ έναντι 7,3 εκατ. ευρώ.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναμένεται αυτή της ρωσικής Ανζχί, που πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ, αλλά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν θα ήθελε να μετακομίσει στον Καύκασο. Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε επαφή με τον εκπρόσωπο του Σκόκο και ο τελευταίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Ρωσία, αλλά είναι δεδομένο πως θα προτιμούσε να παίξει σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως η Χετάφε είχε κάνει μία επαφή με την «Ένωση», αλλά το 1,5 εκατ. ευρώ που ήταν διατεθειμένη να προσφέρει στους «κιτρινόμαυρους» κρίθηκε πολύ λίγο για την πώλησή του, έστω και αν ο 25χρονος άσος θα ήθελε πολύ να παίξει στην Primera Division.

Τελειώνει του Φιόλουσον

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιον Φιόλουσον φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ. Ο Άρναρ Γκρέταρσον έχει πείσει τον νεαρό Ισλανδό αμυντικό (τον οποίο παρακολούθησε προ ημερών από κοντά) να μετακομίσει στην Ελλάδα και απομένει να συμφωνήσει η «Ένωση» με την ομάδα του, τη Φραμ, που πάντως δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις για τον 21χρονο αριστεροπόδαρο άσο.

Ουδέν θέμα με Μπάγεβιτς

Σερβικά και βοσνιακά δημοσιεύματα φέρουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ως υποψήφιο να διαδεχτεί τον Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της εθνικής Ελλάδος. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, σύμφωνα με το περιβάλλον του, είναι αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και το συμβόλαιο που τον δεσμεύει μαζί της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x