Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ για Εσπόζιτο!

Πρόταση στον Μάουρο Εσπόζιτο για τριετές συμβόλαιο έκανε ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport». Ο 31χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο από το Φεβρουάριο και μετά στη Serie B με την Γκροσέτο (17 συμμετοχές, 3 γκολ) ως δανεικός από τη Ρόμα και πλέον είναι ελεύθερος. .

Πρόταση στον Μάουρο Εσπόζιτο για τριετές συμβόλαιο έκανε ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport». Ο 31χρονος Ιταλός ακραίος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο από το Φεβρουάριο και μετά στη Serie B με την Γκροσέτο (17 συμμετοχές, 3 γκολ) ως δανεικός από τη Ρόμα και πλέον είναι ελεύθερος. Ο Μάριο Μπερέτα γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του και φαίνεται πως τον θεωρεί κατάλληλο για την ενίσχυση της ομάδας του.

Ο Εσπόζιτο έκανε σπουδαία καριέρα στην Κάλιαρι από το 2001 έως το 2007, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Ρόμα. Με τους «τζιαλορόσι» έκανε 8 εμφανίσεις τη σεζόν 2007/08 και την επόμενη περίοδο δόθηκε στην Κιέβο Βερόνα, όπου έπαιξε σε 27 ματς. Από το 2004 έως το 2006 φόρεσε 6 φορές τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας, ενώ ήταν στην προεπιλογή γα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x