Stoiximan Super League

«Τελειώνει» του Μιραλάς

Με το… στυλό στο χέρι είναι ο Κέβιν Μιραλάς. Ο 23χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός, που έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 12:30 συνοδευόμενος από δύο εκπροσώπους του, πήγε στις 15:00 στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. ο τερματοφύλακας της Βαγιαδολίδ, Γιάκομπο Σανθ.

Με το… στυλό στο χέρι είναι ο Κέβιν Μιραλάς. Ο 23χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός, που έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 12:30 συνοδευόμενος από δύο εκπροσώπους του, πήγε στις 15:00 στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εκεί ο νεαρός διεθνής άσος θα έχει συζητήσεις με τους διοικούντες τους Πειραιώτες και εκτός απροόπτου θα συμφωνήσει για τη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους», ως δανεικός από τη Σεντ Ετιέν για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς.

Την περασμένη περίοδο ο Μιραλάς, που έχει συμβόλαιο με τη Σεντ Ετιέν ως το 2012, είχε 23 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, 4 με ένα γκολ στο Κύπελλο και 2 εμφανίσεις στο Λιγκ Καπ. Πέρυσι είχε 30 συμμετοχές και 3 γκολ στη Ligue 1, 8 εμφανίσεις με 1 γκολ στο Κύπελλο UEFA και 2 εμφανίσεις στο Κύπελλο Γαλλίας. Τη σεζόν 2007/08 είχε με τη Λιλ 6 τέρματα σε 35 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ την περίοδο 2006/07 με τους «λιλουά» είχε 2 γκολ σε 23 ματς στο πρωτάθλημα και 5 εμφανίσεις στο Champions League. Τέλος, την περίοδο 2005/06 ο Μιραλάς είχε 15 εμφανίσεις και 1 γκολ στη Ligue 1.

Όλα δείχνουν συμφωνία!

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που αφορούν τις συζητήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη και του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν ότι οι δύο άνδρες θα δώσουν τα χέρια και θα γίνει η μεταβίβαση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στον γνωστό εφοπλιστή. Οι κ.κ. Κόκκαλης και Μαρινάκης αναμένεται να συναντηθούν αύριο το μεσημέρι - στις 15:00 - , χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί το μέρος.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών και ο υποψήφιος αγοραστής εμφανίζονται διατεθειμένοι να βρουν τη «χρυσή τομή» και να συμφωνήσουν. Εν τω μεταξύ, χθες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο κ. Κόκκαλης έκανε οικογενειακό συμβούλιο και ανακοίνωσε στα παιδιά του την απόφασή του να δώσει τον Ολυμπιακό. Αν και η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύδεται από διάφορες πλευρές, οι προβλέψεις καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι δύο άνδρες θα δώσουν τα χέρια και θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για την ομάδα.

Το μόνο σημείο που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι ότι ο κ. Μαρινάκης δεν επιθυμεί να δώσει χρήματα στον ίδιο τον κ. Κόκκαλη, πέραν του ποσού για το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ», η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 10-25 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κόκκαλης ζητάει 20-25 εκατ. ευρώ για να υποχωρήσει, όμως αν οι δύο άνδρες ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους, τότε αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή». Πάντως, εκείνο που προκύπτει είναι ότι θα επέλθει τελικά συμφωνία της δεκαετίας!

* Χθεσινοβραδινές φήμες ανέφεραν ότι αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο και ο κ. Μαρινάκης σκέφτεται ξανά τη λύση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

* Τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η υπόθεση δανεισμού του Λεονάρντο στην Παλμέιρας για ένα χρόνο, με τον Ολυμπιακό να εισπράττει ένα πολύ καλό ποσό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x