Stoiximan Super League

Στα υπ’ όψιν ο Δάρλας

Στο «στόχαστρο» του Άρη φέρεται να βρίσκεται ο Φίλιππος Δάρλας. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας κυκλοφόρησε η φήμη ότι οι «κίτρινοι» ενδιαφέρονται για τον παίκτη του Παναθηναϊκού, καθώς εξετάζεται ως εναλλακτική για το αριστερό άκρο της άμυνας. «Γνωρίζω από τον μάνατζέρ μου πως υπάρχει ένα ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα», δήλωσε ο Χάβι Φουέγο στη «SportDay».

Στο «στόχαστρο» του Άρη φέρεται να βρίσκεται ο Φίλιππος Δάρλας. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας κυκλοφόρησε η φήμη ότι οι «κίτρινοι» ενδιαφέρονται για τον παίκτη του Παναθηναϊκού, καθώς εξετάζεται ως εναλλακτική για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Όπως είναι γνωστό, οι 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα των «πρασίνων» ενόψει της νέας σεζόν και δεν αποκλείεται οι Θεσσαλονικείς να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του. Τη φετινή σεζόν ο Αγρινιώτης άσος έπαιξε σε 11 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις), χωρίς να σκοράρει, με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

«Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά…»

Το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Χάβι Φουέγο. Ο 26χρονος μέσος δήλωσε στη «SportDay»: «Εχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Ουέλβα, αλλά έχει γίνει ήδη μια συζήτηση που αποσκοπούσε στο αμοιβαίο όφελός μας».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τόνισε: «Θέλω να αγωνιστώ ένα σκαλοπάτι ψηλότερα και πιστεύω πως η Ουέλβα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο». Καταλήγοντας, ο Φουέγο ανέφερε πως: «Γνωρίζω από τον μάνατζέρ μου πως υπάρχει ένα ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα, αλλά δεν είναι η μόνη. Οποια ομάδα με καλύψει, σε αυτή θα πάω. Πάντως ευχή μου είναι να έχω ξεμπερδέψει με το μέλλον μου μέχρι τα τέλη Ιουνίου».

Όσον αφορά τον την υπόθεση του Μίσελ Περέιρα, πέρασε με επιτυχία χθες τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, έδειξε σε καλή κατάσταση και μόλις λυθεί ένα γραφειοκρατικό θέμα, θα υπογράψει το συμβόλαιό του ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας του με τον Αρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x