Stoiximan Super League

Και τώρα μεταγραφές!

Ύστερα από τη συμφωνία με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως θέλει να κάνει θεαματική είσοδο στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Ο γνωστός εφοπλιστής θέλει να πραγματοποιήσει «μεταγραφές αεροδρομίου», αφού πλέον η οικονομική δυνατότητα των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται (ξανά) σε υψηλά επίπεδα. Ο Γέστε πιθανότατα θα είναι η πρώτη μεταγραφή. Φήμες για Τρεζεγκέ, Μπάλακ, Χλεμπ και Ντέκο!

Ύστερα από τη συμφωνία με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως θέλει να κάνει θεαματική είσοδο στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Ο γνωστός εφοπλιστής θέλει να πραγματοποιήσει «μεταγραφές αεροδρομίου», αφού πλέον η οικονομική δυνατότητα των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται (ξανά) σε υψηλά επίπεδα.

Η πρώτη μεταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί, ύστερα από τη συμφωνία Κόκκαλη-Μαρινάκη, είναι εκείνη του Φραν Γέστε. Ωστόσο, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ακούστηκε το όνομα του Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Ο Γάλλος επιθετικός εξετάζεται ως μία «απάντηση» στη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ, όμως πρόκειται για μία πιο φθηνή οικονομική λύση. Το συμβόλαιο του 33χρονου στράικερ λήγει το καλοκαίρι του 2011, όμως η Γιουβέντους εμφανίζεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει έναντι 1-1,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, «αγκάθι» αποτελούν οι ετήσιες απολαβές του παίκτη που ανέρχονται στα 3,7 εκατ. ευρώ.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες ακούστηκαν τα ονόματα του Μίκαελ Μπάλακ, του Βραζιλιάνου Λούκας, του Μίροσλαβ Κλόζε, του Μάρκο Πάντελιτς, του Αλεξάντερ Χλεμπ, του Αντόνιο Ρέγιες και του Ντέκο (φεύγει από την Τσέλσι). Ωστόσο, με κανέναν από τους παραπάνω δεν έχει υπάρξει ακόμα επαφή. Απλώς, πρόκειται για φήμες που το επόμενο διάστημα θα φανεί αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου από τους παραπάνω παίκτες.

* Όσον αφορά τον Γέστε, βρίσκεται στο Ντουμπάι και δεν έχει υπογράψει ακόμα σε κάποια ομάδα της χώρας. Ο Ισπανός έχει ενημερώσει τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ότι αν πάρει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως που θέλει, τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

* Όπως είναι γνωστό, είναι πολύ πιθανό τη θέση του γενικού αρχηγού στην ομάδα να αναλάβει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ενώ άμεσα είναι πιθανό να μην υπάρξει τεχνικός διευθυντής

* Εντός της ημέρας ο Ούρκο Πάρντο αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού. Η Ραπίντ Βουκουρεστίου αφήνει ελεύθερο τον Βελγοϊσπανό τερματοφύλακα, επειδή δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του. Εκείνο που χωρίζει τους Πειραιώτες με τον παίκτη είναι ότι εκείνο θέλει συμβόλαιο τριών ετών και εκείνοι του προσφέρουν διετές. Όλα, όμως, δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x