Stoiximan Super League

Παντού περικοπές…

Δραστικά μειώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα έξοδα των τμημάτων υποδομής της ομάδας, αφού θα διακοπεί η συνεργασία με τέσσερις προπονητές. Πρόκειται για τους Αλέξη Αλεξίου, Γιάννη Γκιτσιούδη, Κώστα Λαγωνίδη και Κώστα Μαλιούφα. Για ποιόν λόγο η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση. «Δεν θέλω να δημιουργήσω στον ΠΑΟΚ ιταλική αποικία», δήλωσε ο Μάριο Μπερέτα.

Δραστικά μειώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα έξοδα των τμημάτων υποδομής της ομάδας, αφού θα διακοπεί η συνεργασία με τέσσερις προπονητές. Πρόκειται για τους Αλέξη Αλεξίου, Γιάννη Γκιτσιούδη, Κώστα Λαγωνίδη και Κώστα Μαλιούφα. Επίσης, υπάρχει η σκέψη να απομακρυνθούν ένας ή δύο ακόμα, στο πλαίσιο των γενικότερων περικοπών. Στη συνέχεια, θα προσληφθούν δύο προπονητές με σαφώς χαμηλότερες αποδοχές.

Ο στόχος της διοίκησης είναι να μειωθεί περίπου 40% ο συνολικός προϋπολογισμός των τμημάτων υποδομής, που ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ ετησίως. Η απόφαση ανήκει στον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος έπειτα από αλλεπάλληλες συζητήσεις με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο (γενικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής) και τον Θόδωρο Σαββίδη (νέος τεχνικός διευθυντής).

Ο τελευταίος θα αναλάβει και προπονητής στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ. Βοηθός του πιθανότατα θα είναι ο Δημήτρης Δανιηλίδης, προπονητής της τρίτης ομάδας (Κ-17), ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές στα τμήματα υποδομής, μια και δεν υπάρχουν χρήματα, εκτός κι αν πρόκειται για κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Μπερέτα: «Όλοι την ίδια αντιμετώπιση»

Δεν θα γίνει ο ΠΑΟΚ ιταλική αποικία, όπως δήλωσε ο Μάριο Μπερέτα στο «radio Popolare».Με αφορμή την παρουσία των Τσιρίλο και Σαβίνι στην ομάδα, ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε: «Δεν θέλω να δημιουργήσω στον ΠΑΟΚ ιταλική αποικία. Οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές θα έχουν την αντιμετώπιση που έχουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες».

Στη συνέχεια, ο 51χρονος προπονητής επανέλαβε ότι βλέπει σε dvd παιχνίδια της ομάδας από την περσινή σεζόν: «Εχω αρχίσει να μαθαίνω τους ποδοσφαιριστές μου. Θέλω να διαμορφώσω καθαρή εικόνα για να μπορέσω στη συνέχεια να καταστρώσω τα πλάνα μου».

* Ο εκ των εκπροσώπων Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σταύρος Σουντουλίδης επιβεβαίωσε την αισιοδοξία που υπάρχει για την ολοκλήρωση των έργων: «Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη και ο έλεγχος από τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ και της ΤΕΑΜ και είναι πλέον στο χέρι του ΠΑΟΚ να προλάβει τις προθεσμίες και να αγωνιστεί στην Τούμπα. Υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία πλέον», δήλωσε στον Libero 107,4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x