Stoiximan Super League

Από… Κυριακή δουλειά!

Μετά από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αρχίζει να εφαρμόζει τα σχέδια που έχει καταστρώσει για την νέα ημέρα των «ερυθρόλευκων». Στην Αθήνα ο Λίνεν ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας.

Μετά από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αρχίζει να εφαρμόζει τα σχέδια που έχει καταστρώσει για την νέα ημέρα των «ερυθρόλευκων».

Την Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον Έβαλντ Λίνεν να δίνει το «παρών» στο Ρέντη ως ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης –σύμφωνα με πληροφορίες- πρόκειται να έχει μια συνάντηση με τον Γερμανό τεχνικό προκειμένου να τον γνωρίσει και φυσικά να μιλήσουν για όλα τα ζητήματα των «ερυθρολεύκων» για την νέα σεζόν.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, αυτή πρόκειται να είναι και η πρώτη «ενέργεια» του Βαγγέλη Μαρινάκη από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Στην Αθήνα ο Λίνεν!

Ο Έβαλντ Λίνεν βρίσκεται στην Ελλάδα από σήμερα για να εγκατασταθεί και να αρχίσει τη δουλειά του στο τιμόνι του Ολυμπιακού. Την Δευτέρα ο Γερμανός τεχνικός θα δώσει το «παρών» στο προπονητήριο του Ρέντη και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x