Stoiximan Super League

Σε εξέλιξη η συνάντηση Κόκκαλη – Μαρινάκη

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται από τις 14.25 ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο νέος μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» έχει συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη για όλα τα θέματα της ομάδας. Το πρωί ο πρόεδρος των Πειραιωτών έδωσε το "παρών" στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και παρουσίασε τον Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται από τις 14.25 ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο νέος μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» έχει συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη για να συζητήσουν για όλα τα θέματα της ομάδας.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών έφτασε στην πλατεία Αλεξάνδρας το πρωί αμέσως μετά την παρουσία του στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας στο προπονητήριο του Ρέντη. Περίπου στη μιάμιση έφτασε στα γραφεία ο Πέτρος Κόκκαλης και λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Λούβαρης.

Παρουσία Κόκκαλη η "πρώτη"

Με τον Σωκράτη Κόκκαλη να δίνει το «παρών» στο προπονητήριο του Ρέντη και να παρουσιάζει στους παίκτες τον Έβαλντ Λίνεν άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» πέρασε τις πύλες των εγκαταστάσεων περίπου 15 λεπτά πριν τις 9.00, που ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της «πρώτης».

Ο Σωκράτης Κόκκαλη παρέμεινε για περίπου 50 λεπτά στο προπονητήριο. Παρουσίασε στους παίκτες της ομάδας τον νέο τους προπονητή και αργότερα αποχώρησε για να κατευθυνθεί προς τα γραφεία της ΠΑΕ, εκεί που ενδέχεται να βρεθεί και ο νέος ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Το... καλο παράδειγμα ο Λίνεν

Το πρώτο άτομο που βρέθηκε στο προπονητήριο του Ρέντη ήταν ο νέος προπονητής της ομάδας, ο Έβαλντ Λίνεν.
Οι παίκτες άρχισαν να φτάνουν λίγα λεπτά μετά τις 8.00, με τους νεαρούς Νικλητσιώτη, Βαλεριάνο, Βασιλόγιαννη, Φετφατζίδη, Σοϊλέδη και Σταμόγιαννο να κάνουν το… ποδαρικό. Από τους νέους παίκτες της ομάδας, στο Ρέντη βρέθηκε μόνο ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος παραμένει στην Ελλάδα μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του.

Παρών ο Γκαλέτι – απόντες οι διεθνείς

Το «παρών» έδωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, όχι –όμως- και ο Αντώνης Νικοπολίδης, που δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο. Επίσης, οι διεθνείς Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μέλμπεργκ ο οποίος έχει ακόμη άδεια.

Και τώρα εξετάσεις

Ο Έβαλντ Λίνεν γνωστοποίησε στους παίκτες το προπονητικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν για τις επόμενες ημέρες. Σε πρώτη φάση οι «ερυθρόλευκοι» θα υποβληθούν κατά γκρουπ σε εργομετρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x