Stoiximan Super League

Ρουμπάκης: «Ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μανώλης Ρουμπάκης, εκ των πρωταγωνιστών του στη νίκη επί του Ολυμπιακού για την έβδομη αγωνιστική.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μανώλης Ρουμπάκης, εκ των πρωταγωνιστών του ΟΦΗ στη νίκη επί του Ολυμπιακού για την έβδομη αγωνιστική.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός απέτυχε. Δεν θέλω να σταθώ στην κούραση, αφού αυτές οι ομάδες που λένε ότι έχουν δύο ισάξιες ενδεκάδες δεν μπορεί να έχουν κούραση. Το ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε να κλειστούμε. Σε όλα τα ματς μπαίνουμε για νίκη και ακολουθούμε την τακτική μας σαν ομάδα», δήλωσε ο αριστερός οπισθοφύλακας των Κρητικών, ενώ αναφερόμενος στη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα είπε: «Ξεκινήσαμε τη χρονιά με πολλές απουσίες. Έλειπαν πάρα πολλά παιδιά και μετά ήρθαν άσχημα αποτελέσματα στην ομάδα μας. Τώρα βλέπουμε πως επιστρέφουν οι συμπαίκτες μου, δένουμε σαν ομάδα, κάνουμε αυτά που ζητά ο προπονητής μας και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Πάντως ο Μανώλης Ρουμπάκης κρατά χαμηλούς τόνους: «Πριν δύο εβδομάδες είχαμε έναν πόντο και όλοι έλεγαν πού θα πάρουμε πόντους να σωθούμε. Τώρα όλοι λένε να προσπαθήσουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Αναφερόμενος στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, όπου ουδέποτε κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα και το αν σκέφτεται μια νέα μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, είπε: «Δεν με έχουν πάρει τα χρόνια. Εγώ θέλω κατ’αρχήν να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή. Δεν ήταν αυτοσκοπός να πάω σε μια μεγάλη ομάδα».

Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός πως αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, παρά το γεγονός πως είναι δεξιοπόδαρος, τόνισε: «Όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε μικρότερες κατηγορίες ήμουν καθαρά δεξιοπόδαρος, αλλά τώρα μετά από τόσα χρόνια χρησιμοποιώ και τα δύο πόδια με την ίδια ευχέρεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x