Stoiximan Super League

Βγενόπουλος: «Πατέρας ή χάος»

Την απόλυτή του στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Πατέρα εκφράζει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ενόψει της σημερινής κρίσιμης συνάντησης. «Πατέρας ή χάος», λέει ο «Mr. Mig» και προσθέτει ότι αν υπάρξει επιστροφή θα μπει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.Ο «Βγενό» δεν θα δώσει το «παρών» στο ραντεβού.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε γραπτή πρόσκληση από τον Γιώργο Νίκα. Σήμερα το απόγευμα θα συναντηθούν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Νικόλα Πατέρα.

Την απόλυτή του στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Πατέρα εκφράζει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ενόψει της σημερινής κρίσιμης συνάντησης. «Πατέρας ή χάος», λέει ο «Mr. Mig» και προσθέτει ότι αν υπάρξει επιστροφή θα μπει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο «Βγενό» δεν θα δώσει το «παρών» στο ραντεβού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε γραπτή πρόσκληση από τον Γιώργο Νίκα, αλλά, απαντώντας του προφορικά, είπε: «Εχω εξαντλήσει όλες μου τις συζητήσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Οι θέσεις μου είναι γνωστές».

Ο Βγενόπουλος θεωρεί ότι η καλύτερη λύση για την προεδρία είναι, φυσικά, η επιστροφή του Πατέρα: «Μετά και τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό, ο οποίος φαίνεται διατεθειμένος να βάλει λεφτά, η λύση είναι μια. Πατέρας ή χάος». Ο μέτοχος της ΠΑΕ, μάλιστα, τονίζει στους κοντινούς του ανθρώπους ότι με ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ενεργοποιηθεί για τα καλά και «θα μπω στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο».

Το κρίσιμο ραντεβού

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να γίνει η συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Νικόλα Πατέρα, με παρόντες τους μετόχους Γιώργο Νίκα, Αδαμάντιο Πολέμη, Παναγιώτη Δάβαρη και ίσως τον Γιάννη Ξυλά. Όπως γράφει η «SportDay», ο Πατέρας από τη δική του πλευρά θέλει εν λευκώ προεδρία με δικές του αποφάσεις για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το τμήμα, μπλοκάρισμα της πρόσληψης Φρέιτας και επιστροφή του Αντωνίου.

Ο Τζίγκερ ούτε που συζητεί επιστροφή Αντωνίου και δέχεται ο Πατέρας να διοικεί όπως θέλει, αλλά ενημερώνοντας τον ίδιο για τις κινήσεις του και να προχωρήσει με ένα οικονομικό πλαφόν, από το οποίο δεν θα ξεφύγει. Στην κουβέντα θα πάρουν μέρος και οι άλλοι μέτοχοι, με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή και να γίνει η ανατροπή.

Περί Γκοβού και Μπουμσόνγκ

Χθες ο γαλλικός Τύπος έγραψε ότι ο μεσοεπιθετικός της Λιόν έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι», όμως η ΠΑΕ διέψευσε τη συγκεκριμένη πληροφορία. Όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος παίκτης ζητάει 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν το συγκεκριμένο ποσό, αφού με την αύξηση της φορολογίας θα φτάσει τα 2,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Δεν αποκλείεται ο Τζιμπρίλ Σισέ να ενημέρωσε τον Γκοβού για ό,τι ήθελε να μάθει για την Ελλάδα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό μέρος.

Όσον αφορά τον Μπουμσόνγκ, όσο περνούν οι μέρες η περίπτωσή του ανεβαίνει στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού. Ο 31 ετών στόπερ δεν υπολογίζεται από τη Λιόν και οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν διερευνητικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του. Η υπόθεση του υψηλόσωμου αμυντικού δεν μοιάζει δύσκολη, αφού ενδέχεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν έναν ακόμα τερματοφύλακα ως εναλλακτική λύση του Αλέξανδρου Τζόρβα, εφόσον ο Ορέστης Καρνέζης συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Πρώτος στη λίστα φαίνεται να είναι ο Φερνάντες, χωρίς ακόμη να έχει υπάρξει κάποια επαφή. Στη λίστα με τους γκολκίπερ είναι κι άλλοι υποψήφιοι από το εξωτερικό, όπως ο Ντρόμπνι, ο Χίλτενμπραντ και ο Φούλοπ.


Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x